Home » Apps » 6 uundværlige ferie-apps
6 uundværlige ferie-apps

6 uundværlige ferie-apps

Share

Sommerferien er over os, hvilket for mange betyder sol og strand i syden, storbyferie, camping eller udflugter i Danmark. Hvor end du vælger at tilbringe ferien, er der her et par apps, der er praktiske at have på mobilen.

IT-Sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra it-firmaet www.anytech365.com giver en række tips til, hvordan du kan gøre din ferie nemmere med 6 populære apps.

1. Google Maps – Find vej med telefonen
Google Maps er en uundværlig rejse-app, hvad enten du går rundt, cykler eller kører bil. Normalt kræver den internetopkobling, men for at spare på dit dataforbrug, kan du hente de kort, du skal bruge på ferien, før du tager afsted. På den måde kan du nagivere rundt i dine offlineområder, selvom du ikke er koblet til internettet.

2. AroundMe – Find ALT i nærheden af dig
Med den populære app AroundMe finder du lynhurtigt de nærmeste banker, barer, benzinstationer, hoteller, hospitaler, taxaer, supermarkeder, restauranter, teatre og biografer. App’en lokaliserer, hvor du er, og kan være brugbar, hvis du er ved at løbe tør for benzin eller har brug for at hæve penge.

Se også:  OnePlus Nord 2T [TEST]: Et fantastisk godt mobilkøb

3. XE Currency – Valutaomregner
Du kan hurtigt omregne til den lokale valuta med denne app, som giver dig en helt præcis valutaomregning. En fordel ved XE Currency er, at du kan gemme de valuta, du har brug for på ferien. Gemmer du de pågældende valuta på din telefon, kan du anvende appen og slå kurserne op, når du har brug for det, også selvom du er offline.

4. Google Translate – Oversæt til dit eget sprog
Med Google Translate er det nemt at oversætte en tekst til dit eget sprog. Det er praktisk, hvis du ikke forstår menukortet, skilte på vejene eller etiketter i supermarkedet. Det smarte ved denne app er, at du kan bruge den, når du er offline. Det eneste du skal gøre hjemmefra er at downloade de sprog, du skal bruge på ferien.

Se også:  Stærke mobiler i mellemklassen [TEST]: Når det næstbedste er godt nok

5. TouristEye – Gå ikke glip af populære seværdigheder
Lonely Planet står bag den populære rejse-app TouristEye, der giver dig mulighed for at planlægge din rejse og opdage nye rejsemål. Du kan følge med i, hvad der sker lige i nærheden af dig, når du indtaster din destination. Du får også tips og anmeldelser fra andre brugere. Som mange af de ovenstående apps, kan TouristEye også anvendes offline.

6. WeatherPro – Hold styr på vejret
Det kan være en fordel at tjekke vejret, før der planlægges et ferieprogram. WeatherPro indeholder detaljerede oplysninger om vejret, bl.a. regnmængder, luftfugtighed, UV-indeks, vandtemparaturer og mange flere tekniske detaljer.
Alle ovenstående apps kan downloades til både iPhone og Android.


TAGS
ferie
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S