6 uundværlige ferie-apps

6 uundværlige ferie-apps

Share

Sommerferien er over os, hvilket for mange betyder sol og strand i syden, storbyferie, camping eller udflugter i Danmark. Hvor end du vælger at tilbringe ferien, er der her et par apps, der er praktiske at have på mobilen.

IT-Sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra it-firmaet www.anytech365.com giver en række tips til, hvordan du kan gøre din ferie nemmere med 6 populære apps.

1. Google Maps – Find vej med telefonen
Google Maps er en uundværlig rejse-app, hvad enten du går rundt, cykler eller kører bil. Normalt kræver den internetopkobling, men for at spare på dit dataforbrug, kan du hente de kort, du skal bruge på ferien, før du tager afsted. På den måde kan du nagivere rundt i dine offlineområder, selvom du ikke er koblet til internettet.

Se også:  Ny Doro-mobil skal hjælpe seniorerne ud på smartphonemarkedet

2. AroundMe – Find ALT i nærheden af dig
Med den populære app AroundMe finder du lynhurtigt de nærmeste banker, barer, benzinstationer, hoteller, hospitaler, taxaer, supermarkeder, restauranter, teatre og biografer. App’en lokaliserer, hvor du er, og kan være brugbar, hvis du er ved at løbe tør for benzin eller har brug for at hæve penge.

3. XE Currency – Valutaomregner
Du kan hurtigt omregne til den lokale valuta med denne app, som giver dig en helt præcis valutaomregning. En fordel ved XE Currency er, at du kan gemme de valuta, du har brug for på ferien. Gemmer du de pågældende valuta på din telefon, kan du anvende appen og slå kurserne op, når du har brug for det, også selvom du er offline.

Se også:  Asus giver dig enormt meget mobil til billige penge
Del denne