Home » Bærbar computer » Bærbare computere [STORTEST]: 6 lette bærbare til det mobile kontor
Bærbare computere [STORTEST]: 6 lette bærbare til det mobile kontor

Bærbare computere [STORTEST]: 6 lette bærbare til det mobile kontor

Share

Hvilken bærbar giver dig den rette kombination af mobilitet, ydelse og features, så du kan klare arbejdet ubesværet overalt? Vi tester seks bærbare i den lette ende af skalaen, men med vidt forskellige egenskaber

De fleste har kunnet nyde væsentlig mere kvalitetstid med deres bærbare computere under vinterens lange nedlukning. Styrker og svagheder står mere klart, og måske du allerede nu drømmer om en bedre bærbar, end den du har.

Det er ikke helt ligetil at finde en maskine, der dækker ens behov perfekt. De bærbare, der er nemme at transportere, er oftest ikke de stærkeste, mens modeller med mange grafikmuskler bruger meget batteri.

Så hvor rammer man den ideelle kombination? Her kigger vi på seks ret forskellige bærbare, der dog alle har det tilfælles, at de kan kategoriseres som lette og tynde. 

Testet på hjemmekontoret

Vi måler selvfølgelig på ydelse, lagerhastighed og batteri, men udsætter også maskinerne for et dagligdagsscenerie på hjemmearbejdspladsen.

Hver maskine har fået lov at udgøre denne testers arbejdsmaskine for en dag. En typisk arbejdsdag inkluderer kontoropgaver som mails, skrivearbejde og webopgaver samt tungere grafisk arbejde som billedbehandling, layout og videoredigering. 

Det har ikke bare givet en oplevelse af maskinernes ydelse under forskellige forhold, men ligeså vigtigt også en fornemmelse af kvaliteten i tastatur og skærm – samt fordele og ulemper i design og udvalg af features.

Sådan bedømmer testholdet

AOD giver alle testede produkter en karakter på mellem 1 og 6 stjerner på en række udvalgte punkter. Ved beregningen af ”Samlet vurdering” tillægges karakteren for ”Ydelse” samme vægt som alle andre karakterer tilsammen. ”Testvinder” er testens bedste produkt samlet set. ”Bedste Køb” er det produkt, som giver bedst valuta pr. investeret krone. Nogle produkter får desuden anerkendelsen ”Anbefaler” for særlig høj kvalitet.


TAGS
Bærbar
Laptop
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S