6 gode råd: Sådan sikrer du din digitale ferie

6 gode råd: Sådan sikrer du din digitale ferie

Share

Der kan være faldgruber, når man medbringer sit digitale udstyr på ferien. For at sikre dine data og undgå en unødvendig høj telefonregning, får du her 6 gode råd af IT-Sikkerhedsekspert.

For mange danskere er vinterferien skudt igang. Taskerne er pakket og turen går til et populært skisportsted eller sydpå til lidt varmere omgivelser.

Noget som de fleste aldrig glemmer at tage med på ferien er det digitale udstyr.

Efter en hel dag fyldt med en masse indtryk, er der mange der foretrækker at tjekke sin mail, de sociale medier og kommunikere med venner eller familien derhjemme.

Der kan dog være faldfruber, når man medbringer sin smartphone, tablet eller bærbare computer. Så inden du tager telefonen og ringer hjem eller logger på det første trådløse netværk du finder, så læs med her, hvor IT-Sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra it-firmaet www.anytech365.com giver dig 6 råd til, hvordan du bedst muligt kommer gennem vinterferien med dit digitale udstyr.

Se også:  Alt om DATA under angreb

1: Tag en backup
Inden afrejse er det altid en god idé at tage en backup af dine vigtige filer, billeder og alt det du ikke vil miste i tilfælde af at dine personlige data bliver stjålet enten fysisk eller online. Du kan bruge en ekstern harddisk eller uploade i skyen. Så kan du tage afsted på ferie med ro i sindet, hvis uheldet skulle være ude.

Del denne