Home » TV » 55″ fladskærmsdrøm fra B og O
55″ fladskærmsdrøm fra B og O

55″ fladskærmsdrøm fra B og O

Share

BeoVision 7-55 byder på det nyeste inden for LED-baseret backlight-teknologi samt skræddersyet lyd, forbedret billede, motoriseret gulvstand og integreret blu-ray afspiller

BeoVision 7-55 er Bang og Olufsens seneste bud på et LED-baseret fladskærms-tv. I vanlig stil er der kælet for detaljerne. Fjernsynet indeholder således Bang & Olufsens egen videoplatform, der skulle give adgang til nogle af de bedste videosignalbehandlere på markedet.

Desuden får du dobbelt billedopdateringshastighed (100/120 Hz) med bevægelseskompensation og scannende backlight, som skulle reducerer det slør, der er typisk for LCD-teknologi og bevirke, at ansigtsudtrykkene i billeder med hurtige bevægelser, såsom sportsudsendelser, bliver næsten usynlige.

Det er dog ikke kun billederne, som B og O har kælet for. På trods af det flade design skulle BeoVision 7-55 også byde på en imponerende lydkvalitet. Den matchende stereohøjttaler BeoLab 7-6 har Active Loudspeaker Technology (ALT) og indeholder 6 stk. 125 watt ICEpower forstærkere i et trevejs basreflekssystem.

[pt id=’2004784′ size=’large’ link=’file’]

 

Fjernsynet indeholder desuden et digitalt surround sound-modul. Hvis du hellere vil have en skræddersyet surround sound-opstilling, har du dermed mulighed for at supplere med de dedikerede centerkanalhøjttaler BeoLab 7-4.

Se også:  Grevinde Alexandra er blevet ansat hos B&O

Som et af de første fladskærms-tv på markedet indeholder det desuden en integreret Blu-ray-afspiller.

Når det er B og O vi har med at gøre er der selvfølgelig også gjort lidt ud af det ydre. I designet er der lagt vægt på raffinement og enkelhed lige fra den bløde soft touch-overflade til dvd-skuffens lydløse, blide bevægelse.

[pt id=’2004783′ size=’large’ link=’file’]

 

BeoVision 7-55 er en af de få fladskærme, der er designet til at stå på gulvet, og samtidig er yderst fleksibelt med hensyn til den ideelle synsvinkel.

Fjernsynet giver valget mellem en lav eller høj motoriseret gulvstand og et fast beslag til placering tæt på væggen mulighed for individuel tilpasning. Med de motoriserede løsninger har du mulighed for at forudindstille fjernsynets vinkel, så det drejer og vipper sig på plads til den valgte indstilling, når du tænder for det.

Se også:  B&O reddet: Henter 400 millioner på aktiemarkedet

Pris og endelig lanceringsdato er endnu ikke offentliggjort.


TAGS
B&O
Blu-ray
fladskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S