Home » Hjemmeunderholdning » 5 tips til bedre Wi-Fi i hjemmet
5 tips til bedre Wi-Fi i hjemmet

5 tips til bedre Wi-Fi i hjemmet

Share
3. Tjek din routers holdbarhed

I 2014 var iPhone 6 det hotteste, og Donald Trump var bare en rig mand i New York. Meget kan ændre sig på fem år, og det samme gælder for routere.

Har du mobilt bredbånd, er det ekstravigtigt at være opmærksom på, hvor gammel din router er. Jo nyere routerens teknologi er, des bedre er den i stand til at udnytte de forskellige frekvenser, som nettet kører over, og vælge den, hvor der er mindst belastning. Det er især smart, hvis du bor i lejlighed, hvor der er mange routere tæt på hinanden.

En nyere router med opdateret teknologi vil også være langt bedre til at få gavn af de opgraderinger, din internetudbyder løbende foretager på netværket, ligesom der er større sandsynlighed for, at producenten regelmæssigt sørger for de nye sikkerhedsopdateringer.

Se også:  Linksys Velop MX5300 [TEST]: Linksys slår en sekser i Wi-Fi
4. Placér din router rigtigt

Har du mobilt bredbånd, hvor routeren blot skal i stikkontakten, har du en del større frihed i forhold til placering, end hvis du har kablet bredbånd. Der er du nemlig afhængig af at placere routeren tæt på et tv- eller antennestik. Og det kan nemt give problemer. Det er nemlig helt afgørende for din internetforbindelse, at routeren står et godt sted, og heldigvis kan du nemt aflæse signalstyrken på selve routeren.

Selv om det kan være fristende, er det en dårlig idé at placere routeren i et skab eller gemt væk i en afkrog af din bolig. Den bedste placering for routeren er centralt i hjemmet, gerne nær et vindue, men ikke et sted, hvor den risikerer at blive for varm. Og tænk over, hvor mange vægge der er mellem routeren og de enheder, der skal fange dens signal. Bor du i et større hus, kan det være en idé at lave et set-up med mesh-routere placeret i forskellige rum, som alle er koblet op på det samme netværk.

Se også:  Guide: Sådan får du mere ud af dit Wi-Fi

TAGS
router
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S