Home » Foto » 5 tips til at filme din egen 360 graders video
5 tips til at filme din egen 360 graders video

5 tips til at filme din egen 360 graders video

Share
4. Tænk over din location

Uanset hvor du ønsker at optage, så er der en vigtig faktor, som du skal overveje, inden du går i gang. Dette er naturligvis din location. Skal du være med i optagelsen eller er dit ønske at filme det fredelige liv i en stor skov? I så fald gælder det om, at der er et sted, hvor du som fotograf kan gemme dig, mens optagelsen finder sted. Dette kan blandt andet være bag et stort træ.

Hvad end du vælger, så husk at tænk over dette aspekt samtidig med, at du vælger en spændende location, der vil være interessant for dine seere.

5. Afsæt god tid til projektet

Til forskel fra almindelige filmoptagelser, hvor fokus udelukkende er i én retning, så indebærer 360 graders formattet naturligvis, at seerens fokus kan være i stortset alle retninger. For at seeren skal få tid nok til kunne orientere sig og tage hele oplevelsen ind, medfører dette derfor, at længden på dine optagelser oftest bør være betydeligt længere end ved normale film.

Herudover er det klart, at tidsforbruget med hensyn til redigering og klipning vil være længere, end hvis man udelukkende benyttede sig af et enkelt kamera.

Sådan kan du faktisk selv komme i gang med at filme 360 grader, hvis du har modet på det. Hvis du er interesseret i at læse endnu mere om den tekniske del af arbejdet, så se mere her. Held og lykke med dit projekt!

TAGS
360 grader
Expedia
HTC Vive

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S