Home » Erhverv » 5 solide samarbejdspartnere
5 solide samarbejdspartnere

5 solide samarbejdspartnere

Share

Godt arbejde ligger ikke kun på computer-skærmen. Her er fem bud på udstyr, som udover solid lagerplads, giver noget ekstra til lyd, print og billede

1 High Performance om ørerne

Plantronics nye familie af headsets til kundeservice- og callcentre, EncorePro, markerer en ny generation, som leverer bedre komfort og god støjreduktion. De giver klarere telefonsamtaler og bedre mulighed for at styre omkostningerne. Plantronics EncorePro 500 headset-serie er bygget i letvægtsmateriale med kundeservicemedarbejdere i tankerne.

Designet er ergonomisk korrekt og ekstraordinært holdbart, hvilket gør headsettene komfortable at bruge hele dagen. Samtidig sikrer en støjreducerende teknologi og Plantronics’ højkvalitetslyd, at samtalerne bliver både effektive, og alle deltagere bliver hørt tydeligt. Serien inkluderer over-the-head (EncorePro 510 and 520), over-the-ear (EncorePro 530) og konvertible modeller (EncorePro 540).

[pt id=’2033303′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Uanset model får man ren og støjfri forbindelse med Plantronics nyeste headsets.”‘]

Uanset model får man ren og støjfri forbindelse med Plantronics nyeste headsets.

Pris: Ikke oplyst

2 Kraftfulde arbejdsstationer fra Fujitsu

Fujitsus nye, kraftfulde Celsius-arbejdsstationer leverer en kompromisløs performance og bruger top-of-the-line-komponenter, herunder den tredje generation af Intel Xeon-processorer, ddr4-hukommelse, nyeste grafikkort fra AMD og Nvidia samt Fujitsus egne turbohurtige pci-e 512 GB ssd-drev, som har en dobbelt så stor ydeevne som nutidens desktop ssd’er.

Selv under fuld belastning topper støjniveauet ved mellem 18 og 23 dB (A), hvilket betyder, at de er meget mere støjsvage end den omgivende støj i et åbent kontorlandskab. Fujitsus nye arbejdsstationer er ideelle til meget intensive opgaver såsom at simulere store og komplekse datasæt og realtids 3D-modelopbygning.

[pt id=’2033304′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Fujitsus arbejdsstationer byder på dobbelt så hurtig ssd ddr4-ram pg de nyeste grafikkort fra Nvidia og AMD”‘]

Fujitsus arbejdsstationer byder på dobbelt så hurtig ssd, ddr4-ram pg de nyeste grafikkort fra Nvidia og AMD

Pris: Afhænger af model og konfiguration

Se også:  Lenovo ThinkSmart Hub 500 [TEST]: Effektive video­møder uden stress og besvær

3 My Passport fylder ti år

WD fejrer 10-års jubilæum for My Passport Ultra-serien med et nyt og elegant design. Serien, der er en af verdens mest populære, er blevet solgt i over 60 millioner enheder, siden den kom på markedet. Begge de nye udgaver af My Passport Ultra, Metal Edition og Anniversary Edition, er i børstet aluminium med en lagerkapacitet på 2 TB til fotos, videoer, musik og filer.

Designet er mindre og slankere end forgængerne og tilbyder optimal beskyttelse. Herunder backup og cloud-integration, som giver dig adgang til dit personlige indhold overalt. Begge drev er beskyttet af et nydesignet kabinet, som giver et lækkert design og ekstra beskyttelse mod hverdagens udfordringer på farten. Desuden er der i begge drev mulighed for hardware-kryptering og password-skjold, der beskytter mod uautoriseret adgang.

Se også:  Vind en alsidig labelprinter, der udskriver farver og fotos
[pt id=’2033305′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Et 10-års jubilæum er en god anledning til ekstra lækkerier. WD’s to nye drev er i børstet aluminium og med 2 TB lagerplads.”‘]

Et 10-års jubilæum er en god anledning til ekstra lækkerier. WD’s to nye drev er i børstet aluminium og med 2 TB lagerplads.

Pris: Cirka 700 kr. ekskl. moms

4 Bærbare projektorer fra Canon

Canons nye serie af projektorer: LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST og LV-X300ST, er kompakte, driftssikre og brugervenlige. De giver virksomheds- og uddannelsesmiljøer projektorer høj ydeevne og en længere lampelevetid til ekstraordinær god valuta for pengene.

Klarheden i projektorerne gør det muligt at se billederne skarpt og tydeligt, selv når lyset er tændt. Canon har valgt at indbygge en højkvalitets Digital Light Projection (DLP)-motor i serien. DLP-motoren har BrilliantColor-teknologi, hvilket betyder, at dybe farver kan gengives ved at inkludere et farvehjul med seks segmenter. Fire modeller i serien er udrustet med en HDMI-port, hvilket muliggør perfekt gengivelse af billeder fra digitale kilder som for eksempel Blu-Ray-afspillere og moderne notebooks.

[pt id=’2033306′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Selv med lyset tændt er der smæk på billederne med Canons nye bærbare projektorer.”‘]

Selv med lyset tændt er der smæk på billederne med Canons nye bærbare projektorer.

Pris: Fra 2280 kr. ekskl. moms

5 Små, men stærke laserprintere fra Brother

Brother præsenterede for nylig fire små og letbetjente laserprintere, som alle tilbyder automatisk dobbelt-sidet print, der reducerer papirforbruget med op til 75 procent. To af de små sort/hvid laserprintere har trådløst netkort, som giver adgang til udskrifter fra for eksempel smartphones og tablets.

De har Apple AirPrint og Google Cloud Print og kan arbejde sammen med Brothers gratis iPrint&Scan-app til iOS, Android og Windows Phone. Brother HL-L2340DW kommer med Wi-Fi, én-linjes display, en større hukommelse og mulighed for mobilt print. Se brother.dk for specifikationer på de øvrige modeller.

[pt id=’2033307′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Totalt trådløse printere fra Brother gør det muligt at printe fra for eksempel en smartphone.”‘]

Totalt trådløse printere fra Brother gør det muligt at printe fra for eksempel en smartphone.

Pris: 679 kr. ekskl. moms


TAGS
Brother
Canon
erhverv
fujitsu
plantronics
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S