Home » Erhverv » 5 lækkerier til kontoret – og dig selv
5 lækkerier til kontoret  – og dig selv

5 lækkerier til kontoret – og dig selv

Share

Hårdføre laptops og tablets, støjfri kommunikation, streaming til storskærmen, print i høj kvalitet og styr på tingene er, hvad vi byder på til kontoret i denne udgave

Opgradering af Panasonic Tough-serie

For nylig opgraderede Panasonic sin Toughpad FZ-G1, Toughbook CF-31 og CF-19 med den nyeste 5. generation Intel Core Processor. Tabletten og de to notebooks er dermed blandt de allerførste robuste enheder, der bliver udstyret med den kraftfulde nye Intel-arkitektur. Intel CoreTM i5-5300U vProTM Processor (3MB cache, 2,3 GHz op til 2,9 GHz med Intel Turbo Boost-teknologi) og Intel HD 5500-grafik med DirectX 11-support er i stand til at køre de mest krævende applikationer, uanset hvor du befinder dig. Den nye Intel-platform til eksempelvis Toughpad FZ-G1 giver øget batterilevetid – fra 10 til 13 timer med et standardbatteri og med et stort batteri fra 20 til 26 timer.

[pt id=’2034801′ size=’large’ link=’file’]

 

Priser fra 16.200 kr. ekskl. moms

Se også:  Robotterne indtager gader og marker

Nye UC-produkter fra Plantronics

Plantronics lancerede for nylig fire nye Unified Communication-produkter designet til at levere god lydkvalitet med støjkontrollerende teknologi, så medarbejdere kan kommunikere og samarbejde effektivt uanset arbejdsplads eller lokation. Den nye produktrække består af Blackwire 725, firmaets første UC-stereo-headset med Active Noise Cancelling, Voyager Edge UC (til medarbejderen på farten), Calisto 610 (bærbar speakerphone, der gør det muligt at foretage konferencekald overalt) og Clarity 340, der er designet til medarbejdere med syns-, hørelses- eller fingerfærdighedsudfordringer.

[pt id=’2034802′ size=’large’ link=’file’]

 

Priser ekskl. moms Voyager Edge UC (1299 kr.), Blackwire 725 (1399 kr.), Calisto 610 (749 kr.), Clarity 340 (1149 kr.)

Microsoft Wireless Display Adapter

Med Microsofts nye Wireless Display Adapter kan du se videoer, streame film, vise bille-der eller præsentationer på storskærmen – trådløst overført fra din smartphone, pc eller tablet. Stream film til tv’et i stuen fra din Windows-laptop eller Surface og underhold børnene, mens du arbejder fra samme enhed. Det er også muligt at tilslutte Wireless Display Adapter til tv’et på eksempelvis et hotelværelse og bruge det som en ekstern skærm til din Windows-pc. Wireless Display Adapter kan også tilsluttes direkte til mødelokalets projektor eller storskærm, så alle kan tilføje deres præsentation i storformat fra deres telefon, tablet eller laptop.

[pt id=’2034803′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris: 479 kr. ekskl. moms

Kvalitetsoutput til kontorer og SMV’er fra Canon

Canon Danmark har netop udvidet sin imagePRESS-portefølje med lanceringen af imagePRESS C600i. imagePRESS C600i inkorporerer best-in-class-teknologier og leverer print i professionel kvalitet for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel efter kortere og mere hyppige oplag af kvalitetsoutput på et større udvalg af medier hos interne printafdelinger, reklamebureauer og små, fleksible printshops. Særligt attraktivt for store virksomheder og SMV’er er imagePRESS C600i’s udvalg af værktøjer, som er udviklet til at holde produktiviteten oppe og omkostningerne nede. Blandt værktøjerne findes printflåde- og enhedsoptimering, output management, betjeningsløsninger samt dokumentworkflows til at levere fuldt integrerede managed print services.

[pt id=’2034804′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris fra 314.000 kr. ekskl. moms

Brother klar med to nye labelmaskiner til kontoret

Brother P-touch PT-D600VP er en desktop-labelmaskine i sort og gråt design. Den er alsidig og kan hjælpe brugeren med en masse forskellige kontoropgaver – fra at organisere mapper og ringbind, over at identificere og spore firmaets kontorudstyr til at udskrive specialiserede stregkodelabels. Brother PT-D450VP minder på mange måder om sin storebror, men har lidt færre funktioner og et sort-hvid-display i stedet for en farveskærm. Desuden har PT-D450VP en manuel kniv mod 600-modellens automatiske, ligesom de bredest anvendelige tapes er på 18 mm mod 24 mm. De to labelmaskiner kan enten fungere selvstændigt eller forbindes til en pc eller Mac via USB-kabel. Begge leveres i en praktisk bærekuffert med strømforsyning, tape og USB-kabel.

[pt id=’2034805′ size=’large’ link=’file’]

 

Priser fra 799 kr. ekskl. moms


TAGS
Brother
Canon
erhverv
Microsoft
Panasonic
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S