Home » TV » 5 gode køb i denne uge
5 gode køb i denne uge

5 gode køb i denne uge

Share

Der er mange penge at spare på et lækkert tv, en hybrid-pc, et moderne stereoanlæg og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Priserne på elektronik falder hurtigere end på de fleste andre typer produkter. Der kan være rigtig mange penge at spare på gadgets, der kom på markedet for bare kort tid siden. Vi har fundet frem til gode produkter, der har scoret flotte anmeldelser i vores test, som er faldet betydeligt i pris …

Lækkert tv

Efteråret er for alvor over os, og det er tid til at hygge indendørs med gode film og serier. Det er nu engang en større fornøjelse, hvis du har et ordentligt tv. Det får du med Philips 55PUS6501, der leverer flot billede i 4K samt fin lyd og et væld af gode funktioner. Det løb med titlen som “bedste køb” i Datatids test af tv’er – læs anmeldelsen af Philips 55PUS6501 her.

Tv’et havde en yderst rimelig pris på 9.995 kroner, da det kom på markedet, men prisen er alligevel faldet flere tusind kroner nu – se prisen på Philips 55PUS6501 her.

Philips 55PUS6501

Med Ambilight får du masser af farvet LED-lys bag tv’et, og det skifter i styrke og farve med tv-billedet.

Tablet og bærbar i ét

Er det i stedet en tablet du søger, og må den gerne kunne fungere som bærbar også, så er Samsung Galaxy TabPro S et godt bud. Den minder utrolig meget om en Surface, og er i de fleste henseender ligeså god. Alt om DATA syntes dog, at prisen var lige lovlig høj, da de havde den til test – læs testen af Samsung Galaxy TabPro S her.

Se også:  Sony Xperia 1 [TEST]: En biograf i lommen

Den kostede 8.499 kroner, da den kom på markedet, men prisen er heldigvis faldet et par tusind kroner, så man faktisk får en hel del for pengene nu – se prisen på Samsung Galaxy TabPro S her.

Samsung Galaxy TabPro S

Slank og lækker tablet med Windows 10, men der er et stykke vej til Surface.

Mini-anlæg med det hele

Er det tid til at udskifte det gamle anlæg, så er det en god idé at overveje om ikke det nye skal være forsynet med trådløse forbindelser, så du nemt kan koble din mobil, tablet og computer til uden ledning. Panasonic SC-PMX100EG forener gammeldags kablede forbindelsestyper med Wi-Fi, Bluetooth og AirPlay, så du har stort set alle muligheder for at tilkoble afspillere. Der er desuden indbygget CD-afspiller og radio. Forstærkeren lyder glimrende, men de medfølgende højttalere kunne være bedre. Alt om DATAs anmelder var dog godt tilfreds – læs anmeldelsen af Panasonic SC-PMX100EG her.

Se også:  Full frame-kameraer [STORTEST]: Spejlløse kameraer i fuldt format

Anlægget kostede oprindeligt 5.000 kroner, men prisen er nu faldet rigtig meget – se prisen på Panasonic SC-PMX100EG her.

Panasonic SC-PMX100EG

SC-PMX100 bygger på Panasonics traditionelle mikrosystemer med cd og radio. Udførelsen er gedigen med massivt aluminium og en cd-afspiller med skuffe.

Fin smartphone til god pris

Er du på udkig efter en smartphone, og skal den helt ikke koste alverden, så er Sony Xperia M5 et fint bud. Den har alt hvad man kan forlange af en god smartphone samt et nydeligt vandtæt design. Alt om DATA var godt tilfredse med den, da vi havde den til test – læs anmeldelsen af Sony Xperia M5 her.

Mobilen kostede 2.999 kroner, da den kom på markedet, men den fås tusind kroner billigere nu – se prisen på Sony Xperia M5 her

Sony Xperia M5

Kompakt kamera af fineste klasse

Vil du forevige de smukke efterårsfarver i flotte billeder, så kræver det et kamera af en vis klasse. Det får du med Panasonic Lumix DMC-GX80, som trods sit kompakte design leverer billedkvalitet og fotofunktioner af højeste kaliber. Alt om DATA var begejstrede for kameraet – læs anmeldelsen af Panasonic Lumix DMC-GX80 her.

Du måtte betale 5.999 kroner for kameraet, da det kom på markedet, men prisen er faldet betydeligt nu – se prisen på Panasonic Lumix DMC-GX80 her.

Panasonic Lumix DMC-GX80

Panasonic Lumix DMC-GX80


TAGS
Galaxy Tab
lumix
Smart TV
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S