Test: 5 GHz Wi-Fi Connection Kit åbner motorvej

Test: 5 GHz Wi-Fi Connection Kit åbner motorvej

Share

Strong, som nogle måske vil kende fra tv-setup bokse, har som de første valgt at udbrede MESH-netværksteknologien til de private hjem. Et foretagende de ser ud til at få stor succes med

Strong har lige sendt to spændende netværksprodukter på markedet, et 1700 Mbit/s Connection Kit som vi kigger på her, og en 1600 Mbit/s Range Extender som vi kigger på i et kommende nummer.

Fælles for begge produkter er, at de baseres på brugen af MESH-netværksteknologi, det er en teknologi, der benyttes i professionelle omgivelser som lufthavne med mere.
Strong introducerer nu med deres 1700 Mbit/s Connection Kit et produkt, der understøtter MESH-teknologi til hjemmebrug. Hvad skulle fordelen så være, kunne man spørge? Svaret er ganske simplet et netværk med bedre dækning.

Som skabt til streaming
Strong 1700 Mbit/s Connection Kit består af to single band netværksenheder, der understøtter 802.11ac-standarden på 5 GHz frekvensbåndet. 802.11n understøttes naturligvis også.
Enhederne, der fra fabrikkens side er præ-parrede, har en teoretisk maksimal indbyrdes hastighed på 1700 Mbit/s, hvilket også indgår i navnet. Enhederne understøtter 4×4 MIMO-teknologi (multiple-input and multiple- output).

Se også:  Guide: Her er mulighederne, når du skal vælge internet-løsning

Sættet består af to enheder, medfølgende strømadaptere og to styk ethernetkabler. Enhederne er foruden Wi-Fi udstyret med to 1 Gbit/s ethernetporte. Der er ligeledes WPS-knap for let tilkobling, og indikator LED’er for power og trådløs forbindelse.

Del denne