Home » Hardware » 5 gadgets til den fedeste sensommerfest
5 gadgets til den fedeste sensommerfest

5 gadgets til den fedeste sensommerfest

Share

Sommeren er ikke forbi, selvom vejret for en kort stund driller lidt. Der er stadig mulighed for at fyre op i den vildeste sommerfest. Men det kræver selvfølgelig de rette gadgets. Her er 5 der garanterer den fedeste fest

Sensommeren bliver fantastisk. Det er vi ret sikre på. Der er ingen grund til at pakke grillgrejet sammen eller slette din sommerplayliste fra Spotify. Tværtimod bør du overveje at geare lidt op.

Fuld power på musikken

Først og fremmest skal der selvfølgelig musik til. Har du været forbi en festival de senere år, så ved du hvad en Soundboks er. Du har ikke kunnet undgå at blive holdt vågen hele natten eller blive blæst bagover, når nabolejren fyrer op i dem. De kæmpestore Bluetooth-højttalere, som er af dansk oprindelse, leverer et imponerende lydtryk, men er alligevel forholdsvis nemme at slæbe med. Nu er der kommet en helt ny model. Den har TeamUp-funktion, som gør det muligt at koble flere højttalere sammen, så du kan øge lydstyrken til umenneskeligt niveau. Perfekt til at fyre op i festen og starte en bitter nabokrig. Den leverer op til 40 timers musik på en opladning, og det er nemt at skifte batteri, så du kan spille videre uden at skulle vente på en opladning.

Vi tester den nye Soundboks i Alt om DATA 14.

Læs mere om højttaleren her.

Den nye Soundboks.

Den nye Soundboks kan forudbestilles nu på soundboks.com/eu til en pris på cirka 6.750 kroner..

Et alternativt kunne være den nye Party Box 1000 fra JBL, som har endnu højere lydtryk og et væld af festfunktioner, som indbygget DJ-pult, karaoke, lysshow og mulighed for at styre det hele med håndfagter. Denne højttaler kan dog ikke køre på batteri, så enten må du finde generatoren frem eller trække en lang ledning. Læs mere om Party Box 1000 her.

Se også:  Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken
Perfekte bøffer

Uden mad og drikke dur festkongen ikke. Der skal selvfølgelig fyres op i en ordentligt omgang burgers, hotdogs eller måske ligefrem en steg eller en vaskeægte grillkylling. Den sag klarer Char-Broil All-Star 120 helt uden problemer. Det er en førsteklasses gasgrill i kugleform, forsynet med en elektrisk tænder, støbejerns grillrist af bedste kvalitet og ikke mindst det unikke TRU-Infrared system, som sørger for at fordele varmen optimalt. Systemet sikrer, at du både får en mere en jævn varme over hele grillen, minimere chancen for flammer, og at du faktisk sparer lidt penge, da det sørger for at udnytte gassen bedre. Forbruget bliver op til 30 procent mindre end med en almindelig gasgrill, og det kan vi faktisk godt skrive under på. Hvis du kører med en stor flaske, kan du snildt komme igennem en sommer eller to under at fylde den op.

Der er en relativt kompakt grill, som ikke fylder hele terrassen, men der er borde, som kan klappes op i siderne, så du har plads til at hakke dine bøffer eller snitte dine grøntsager (hvis du altså har brug for den slags pjat). Der er også hjul så du kan køre rundt med den og en halvgenial feature ved All-Star-grillen er at selve grillkuglen kan tages af understellet. Du kan således stille kuglen på et bord, så den er mere diskret, tage den med dig på picnics eller få plads til den på en altan, hvor det er trangt med pladsen.

Se også:  Masser af nyheder fra Hue

Selvom nogle vil sværge til kul, så må vi altså konstatere, at Char-Broil-grillene kan noget særligt. Sørger du for at varme den godt op inden brug, kan du fint få en temperatur, hvor du kan stege perfekte røde bøffer med flot stegeskorpe. Men i vores øjne er de især ideelle til stege og andre ting, der skal have en jævn varme over længere tid. Her er gas bare nemmere at have med at gøre. Du regulerer nemt varmen på den store knap på fronten, og så kan du holde øje med temperaturen på termometret på låget. Det kød vi har smidt i grillen er kommet særdeles velsmagende og saftigt ud på en anden side. Men man kan selvfølgelig aldrig være overudrustet, når der skal grilles, og heldigvis er der da også rig mulighed for at forsyne sig med diverse grillgadgets, fra renserobotter til grilltang med termometer. Læs vores store grilltema her.

Charbroil All Star.

Char-Broil All-Star 120 B koster cirka 5.000 kroner og kan købes i blandt andet Bilka.

TAGS
charbroil
fest
Grill
hue
Soundboks
sprocket

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S