Home » Mobiltelefon » De 5 fedeste nyheder på årets Mobile World Congress
De 5 fedeste nyheder på årets Mobile World Congress

De 5 fedeste nyheder på årets Mobile World Congress

Share

Årets store mobilmesse er netop overstået. Mobile World Congress 2017 bød på et væld af spændende nyheder. Vi har samlet de mest interessante

Mobile World Congress er lidt af et mekka for den mobil-interesserede. Ikke bare vrimler de store haller med nye smartphones og tilbehør, det er også her mange af de store producenter vælger at lægge lanceringen af deres topmobiler. I år gjaldt det blandt andet Huawei, Sony og Motorola, mens Samsung og HTC holdt lav profil med et par smålanceringer og nyt virtual reality grej. Årets mest opsigtsvækkende mobil-nyhed kom fra en helt uventet kant.

1. Nokia 3310 er tilbage

Trods stort anlagte lanceringer blev giganternes topmobiler overskygget af et uventet ”blast from the past”. HDM, som nu ejer Nokia-brandet, relancerede den legendariske 3310’er som regerede mobilmarkedet i i starten af 00’erne. Designet og styresystemet er opdateret en smule, og der er kommet farveskærm og kamera, men det vanedannende Snake-spil, den gode holdbarhed og den lange batterilevetid er bevaret. Og så har den nye Nokia 3310 en pris, der ligger et pænt stykke under selv de billigste smartphones. Læs mere om den nye Nokia 3310 her.

Nokia 3310.

Nokia 3310.

2. Sony-mobil skyder tusind billeder i sekundet

Sony har for at vane markere sig på vilde specs, når de kommer med nye mobiler. Og de skuffede da heller ikke ved årets MWC. Det nye flagskib, Xperia XZ Premium har et nyt kamera, der, takket være indbygget lager i kamerachippen, kan skyde ikke mindre end 960 billeder i sekundet. Det betyder, at du kan lave ultralangsomme slow motion videoer. Mobilen udmærker sig derudover ved en knivskarp skærm – den første 4K HDR skærm på en smartphone. Læs mere om Sony Xperia XZ Premium her.

Se også:  Lenovo ThinkSmart Hub 500 [TEST]: Effektive video­møder uden stress og besvær
Sony Xperia XZ Premium.

Sony Xperia XZ Premium.

3. Nye Moto-mobiler leverer premium specs til lave priser

Motorola var på banen med efterfølgeren til de populære G4 og G4 Plus. Med de nye G5 og G5 Plus får du specs som almindeligvis hjemme i topmobiler. Kamerachippen i Moto G5 Plus er den samme som sidder i Samsungs nuværende flagskib, Galaxy S7. Begge mobiler er desuden skabt i lækkert aluminiumsdesign og har store batterier, så de kan klare lang tids brug uden opladning. Læs mere om Moto G5 og G5 Plus her.

Moto G5 Plus.

Moto G5 Plus.

 

TAGS
3310
Galaxy Tab
lenovo
Mobile World Congress
moto
MWC
Nokia
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S