Home » Hardware » 5 fede gadget-gaver
5 fede gadget-gaver

5 fede gadget-gaver

Share

Mangler du lidt inspiration til de sidste julegave-køb, så er her 5 gode bud på sjove gadgets, der kan glæde enhver

Har du svært ved at finde på de sidste gaver, så går man sjældent galt i byen med gode gadgets. Her får du nogle bud på spændende elektroniske pakker, der kan vække glæde under juletræet.  

Klassisk konsol i miniformat

At PlayStation 1 allerede kan kaldes retro er lidt af et chok for os der stadig føler os unge, men alligevel er så gamle at vi dyrkede den originale maskine, da den kom frem i slutningen af 90’erne. Sony har simpelthen genskabt PlayStation 1 i en lille minikonsol, der kan plugges direkte i tv’et og kommer med over tyve præinstallerede spil. Vi er ikke helt imponerende over de udvalgte spiltitler, men der bør ikke desto mindre være mange timers god underholdning gemt i PlayStation Classic.

Prisen er 899 kroner. Læs mere om PlayStation Classic her.

Sony PlayStation Classic 1.

Sony PlayStation Classic 1.

Rendyrket kameranostalgi

Moderne kameraer kan det hele, og selv vores mobiltelefoner er efterhånden i stand til at levere knivskarpe gengivelser af virkeligheden, uden den mindste form for artefakter. Det er svært at klage over, men man kan nu alligevel godt engang imellem savne den charmerende uforudsigelighed og ikke mindst de små fysiske fotos, som de gode gamle Polaroid-kameraer kunne levere. Det får du i helt ufortyndet form med Polaroid Originals OneStep 2. Her har man genskabt det klassiske Polaroid OneStep fra 70’erne til næsten punkt og prikke. Blot et par velkomne opgraderinger som USB-indgang til opladning og ekstra eksponeringsmuligheder er tilføjet.

Vi fik vækket den nostalgiske fotoglæde, da vi testede kameraet. Læs anmeldelsen af Polaroid Originals OneStep 2 her.

Kameraet kan fås til 1.099 kroner.

Polaroid Originals OneStep 2.

Polaroid Originals OneStep 2.

Helt trådløse høretelefoner til hifi-hovederne

Der er kommet et væld af helt trådløse in-ears i løbet af året. Men Master & Dynamic er blandt de få der slår benhårdt på lydkvaliteten. Producenten hævder at deres nye MW07 kan levere lyd af absolut fineste hi-fi-klasse. Vi har smuglyttet lidt på dem, og må faktisk erkende at der kan være noget om snakken. De er dog heller ikke helt billige, men har du en hi-fi-nørdet onkel, så finder du næppe en bedre gave.

Master & Dynamic MW07 kan fås til 2.399 kroner.

Læs mere om Master & Dynamic MW07 her.

Master & Dynamic MW07.

Master & Dynamic MW07.

Stemmestyring i hjemmet

Stemmestyring er for alvor kommet til Danmark. I efteråret introducerede Google officielt deres Assistant på vores modersmål. Således er der nu mulighed for at stemmestyre alt fra smartphones til smarte pærer, termostater og højttalere. Google sendte samtidig deres eget bud på stemmestyrede højttalere på markedet. Med en Home eller Home mini i hjemmet kan du tale løs, så vil den digitale assistent såvidt muligt efterkomme dine kommandoer. 

Google Home koster 1.149 kroner og Google Home mini koster 449 kroner. Du kan læse vores test af de to højttalere  i Datatid TechLife 12, som er i kioskerne nu.

Google Home og Google Home Mini.

Google Home og Google Home Mini.

Intelligent natlampe

Kender du en der kunne trænge til lidt bedre søvn, så vil det være oplagt at give dem en Somneo Connected. Det er den seneste generation af Philips populære Wake-up-light, som har fået en gevaldig overhaling med indbygget wi-fi, sensorer og en intelligent app, der udfra målinger af luftkvalitet støj m.m., kan fortælle om omgivelserne giver de optimale betingelser for søvn. Og selvfølgelig er den smarte netbordslampe også i stand til at vække dig med blidt dæmrende lys i et utal af facetter samt behagelig musik eller diverse naturlyde.

Philips Somneo Connected koster 2199 kroner. Du kan læse en test af den i Alt om DATA 17, som er i kioskerne nu. 

Philips Somneo Connected.

Philips Somneo Connected.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S