Home » Underholdning » 4K koster ikke ekstra på Disney+
4K koster ikke ekstra på Disney+

4K koster ikke ekstra på Disney+

Share

Modsat andre streamingtjenester skal der ikke betales ekstra for at opleve indholdet i 4K. Disney byder også på Dolby Vision, HDR10, Dolby Atmos surround-lyd, ligesom der kan være mulighed for at vælge forskellige billedformater

Åbningen af Disney+ i Danmark nærmer sig. Fra næste uge kan vi få adgang til det store katalog af Disney, Marvel, Star Wars, Fox og National Geography indhold – se udvalget her.

Alt om DATA fik en præsentation af tjenesten i fredags. Opbygningen af platformen vil virke velkendt for dem, der er vant til streamingtjenester. Materialet er samlet i overskuelige kategorier og temaer, så det er relativt nemt at navigere. Der er også en børnetilstand, hvor det indhold, der ikke er egnet for de små sorteres fra. Lige netop udvalget af børne-indhold virker meget lovende, i hvert fald for dem med en svaghed for de lidt ældre Disney-ting. Om børnene så også vil falde for disse i samme grad som forældrene skal blive spændende at se.

Se også:  Disney+ byder på corona-sikker videoaften med vennerne
Se indholdet i de rette formater

Det vi imidlertid hæftede os mest ved var det brede udvalg af teknologier og formater, der var tilgængelige. Alle de nyeste og mest udbredte billed- og lydformater er understøttede. Er materialet produceret til det kan Disney+ vise 4K, HDR10 og Dolby Vision, mens lyden kan afspilles i 5.1 surround eller Dolby Atmos.

Ikke nok med det, så kan materiale, der oprindelig er produceret i et bestemt format, men senere genskabt i et nyere, ses i begge formater. Eksempelvis kan du vælge om du se de tidlige sæsoner af Simpsons i 16:9, som passer til de fleste nyere skærm, eller i 4:3-formatet, som serien oprindelig er skabt i. Som Disney+’s repræsentant forklarede, er der faktisk elementerne i handlingen, der kan gå tabt, hvis ikke man ser serien i det oprindelige format.

Se også:  Guide: Flotte HDR-fotos med gratis programmer

Modsat eksempelvis Netflix, så koster det ikke ekstra at gøre brug af de mere avancerede teknologier og formater. Alt er inkluderet i grundprisen på 59 kroner om måneden (lige nu 41 kroner om måneden, hvis du gør brug af deres introduktionstilbud).


TAGS
4K
Disney
hdr
on demand
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S