Home » Internet » 4 ud af 5 danskere bruger nettet hver dag
4 ud af 5 danskere bruger nettet hver dag

4 ud af 5 danskere bruger nettet hver dag

Share

Ifølge ny rapport fra Danmarks Statistik der undersøger it-anvendelse i befolkningen, er danskerne med helt fremme i feltet. Udbredelsen er stor, og de fleste danskere bruger internettet hver dag

Den nyligt udgivne publikation fra Danmarks Statistik viser, at Danmark er helt i front når det gælder internetbrug. Således er der kun 7 procent af Danmarks befolkning der aldrig har brugt internettet. Her overgås Danmark kun af Sverige og Norge, hvor det kun er 5 procent af befolkningen der aldrig har brugt internettet.

Danmark er samtidig i top 5 når det kommer til daglig brug af internettet i EU. Her bruger 78 procent af den danske befolkning internettet hver dag, hvilket er et godt stykke over gennemsnittet på 56 procent.

Den store udbredelse og brug af internettet gør også at hver tredje danske internetbruger har været udsat for computervirus. Som en følge heraf, er beskyttelse af computeren et vigtigt element i danskernes bevidsthed.

Flere danskere holder sig ligefrem fra visse internetaktiviteter af frygt for at blive udsat for netop virus, at blive udsat for at deres personoplysninger bliver misbrugt, eller at de kommer til at lide et økonomisk tab. Dermed udnytter de ikke internettets muligheder til fulde, og eksempelvis 7 procent afholder sig fra at indsende blanketter og indtaste personlige oplysninger på de offentlige myndigheders hjemmesider.


TAGS
virus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S