Home » Gratis software » 4 gode gratis programmer
4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share

Vi har samlet fire af de bedste gratis programmer du kan hente lige nu

Til den aktive koder
Programnavn: RJ TextEd

RJ TextEd er et gratis tekstredigeringsprogram til Windows med understøttelse af Unicode tegnsæt. Programmet understøtter syntakse highlightning, og der er indbygget html-validering. RJ TextEd kan benyttes i forbindelse med en lang række programmeringssprog og scripts.

Programmet understøtter redigering af html og css med mulighed for preview-visning. Det er ikke et program for den, der vil have mest muligt indbygget hjælp til at programmere, men for den erfarne har den det, der er nødvendigt. 

Hent RJ TextED her.

Gratissoftware04

Flyt mapper uden at ødelægge adgang
Programnavn: FreeMove

FreeMove er et gratis og portabelt program til Windows, der kan flytte en mappe til et andet sted, og sågar til et andet drev uden, at man ødelægger de links, der måtte være til indholdet i mappen fra diverse programmer eller lignende. Det anbefales dog, at man ikke benytter programmet til at flytte vigtige systemplaceringer som c:\bruger, c:\programmer og lignende. FreeMove er yderst enkel at anvende, man markerer, hvilken mappe man vil flytte, og efter at have oprettet en mappe på den nye lokalitet, angiver man denne i ”flyt til”- feltet og starter processen.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

Programmet kan flytte programfiler og lignende, som et program installerer fast på c:\, når det er gjort, bliver en forespørgsel til den oprindelige programplacering videreledt til den nye placering. Det skal siges, at det ikke ser ud til, at man øger diskpladsen, hvis man flytter en mappe fra et drev til et nyt, da de oprindelige filer stadig er at finde på den originale position. Så det er mest af organisatoriske årsager. 

Gratissoftware03

TAGS
gratis software
kode
organisering
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S