4 stykker gratis software

4 stykker gratis software

Share

På udkig efter nye programmer? Her er fire gode, der ikke koster en krone …

Den lille hjælper

Programnavn: Ellp

Du er selvfølgelig i stand til selv at beslutte, hvornår du skal holde pause eller holde øje med, hvornår du får en e-mail med mere. Men måske det alligevel kunne være bekvemt, hvis man havde en lille assistent, der overvågede computeren, således at man kunne tage handling på en lang række områder.

Det er lige, hvad du får med Ellp. Det lille program består af en række virtuelle kort, du kan aktivere, der hver i sær holder øje med en handling/tilstand og informerer dig. Et meget sjovt, lille program.

Se også:  Danskudviklet app til taxadeling

Hent Ellp her.

Krypteret kopi af mappe til backup med mere

Programnavn: CrococryptMirror

Hvis du har bestemte mapper på din Windows-computer, der indeholder særligt vigtige data, så er det en meget god ide at have en backup af disse. Du kan anvende et traditionelt backupprogram, eller du kan benytte et synkroniseringsprogram som CrococryptMirror. Programmet er enkelt, let at anvende og beskriver, hvad hver enkelt proces gør.

CrococryptMirror laver en kopi af den valgte mappe inklusiv indhold, og denne mappe kan du gemme på harddisken, en USB-nøgle, en ekstern harddisk eller oppe i skyen. Kopimappen, der kaldes en container, bliver krypteret med AES og Twofish kryptering. Det er specielt nyttigt til online lagring, uden programmets keyfile, som du vælger ved installation, kan ingen se det reelle indhold.

Se også:  DaVinci Resolve [TEST]: Du savner ikke noget

Denne keyfile er vigtig at have en kopi af, hvis noget går galt. Kopien bliver også zippet, hvilket – alt efter filtyper – gør, at containeren kan være mindre end den originale mappe. Et program, der er lige til at gå til, og gendannelse er også en leg.

Hent CrococryptMirror her.

Del denne