Home » Gratis software » 4 stykker gratis software
4 stykker gratis software

4 stykker gratis software

Share

Få bedre sikkerhed, en hurtigere pc og andet godt med disse programmer, som kan hentes helt gratis

PortExpert: Se forbindelserne udadtil

Man kan sige, at sikkerhed starter med, at man ved, hvem man er forbundet med på internettet. PortExpert Sikkerhed viser alle de TCP/UDP-forbindelser computeren har til omverdenen. Man får en liste over ip-adressen og portnummeret for den computer, man er forbundet til.

Man kan se, hvis der er tale om en http, https eller ftp-forbindelse. Man får desuden navnet på den proces, der har åbnet forbindelsen og kan hoppe direkte til den mappe, hvor processen er. Whois-genvejen giver adgang til uddybende oplysninger.

WinStep Nexus: Stylet applikationsstarter til private

Kunne du godt tænke dig en applikationsstarter lidt henad, hvad der kendes fra Mac-verdenen, og benytter du alt fra Windows XP til Windows 10, så er WinStep Nexus en glimrende kandidat. Programmet er gratis for alle private brugere, og funktionaliteten vil være tilstrækkelig for de fleste.

Programmet findes dog også i en betalingsversion, der tillader, at man benytter sig af flere startdocke samt tilføjer flere avancerede muligheder. WinStep Nexus er dog allerede en glimrende applikationsstarter i gratisversionen. Grafikken er flot, og det er meget let at ændre dokkens udseende. Der er et meget stort udvalg af temaer, og det samme kan siges om effekter for mouse over, for start af programmer samt ved påmindelser.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Docken kan placeres, hvor man vil, man kan ændre størrelsen på ikoner, mellemrum med mere, så man opnår lige det look, man vil have. For visse programmer kan man også vælge, om det skal startes som administrator. En overbevisende oplevelse.

Telegram: Ikke bare endnu en Messenger

De færreste står nok lige og mangler endnu et program til at føre samtaler og chatte, men hvis du vil skrive med mange personer på én gang, er Telegram faktisk værd at give en chance. Her får du nemlig mulighed for at kommunikere med op til 200 personer samtidig.

Programmet er ganske simpelt skruet sammen, og det kræver ingen tid at komme igang. Det fungerer på både pc, Mac, Linux samt Android, iOS og ja, endda Windows Phone, så det faktisk er muligt at få kontakt til alle og enhver.

Se også:  Guide: Få en bedre e-mail-løsning helt gratis
System Ninja: En ninja i dit system

Vil din computer ikke makke ret, så send en ninja på den. System Ninja sørger for både at rydde op og optimere pc’en, så den bliver ren og hurtig. Mange af funktionerne findes i Windows i forvejen, men her er de samlet på en let overskuelig måde og målrettet det helt specifikke formål at gøre din pc bedre kørende.

Junk Scanner renser ud i overflødige programmer og filer, mens System Tools tilbyder værktøjer til at rydde yderligere op og booste pc’en. Analysis giver dig detaljerede informationer om computeren, og i Options er der rig mulighed for at pille i indstillingerne.

Læs om endnu flere gratis programmer under fanebladet Gratis Software, hvor du også finder de relevante links til programmerne.


TAGS
AOD Download
Gratis programmer
gratis software
Portexpert
WinStep Nexus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S