4 stykker gratis software

4 stykker gratis software

Share

Få bedre sikkerhed, en hurtigere pc og andet godt med disse programmer, som kan hentes helt gratis

PortExpert: Se forbindelserne udadtil

Man kan sige, at sikkerhed starter med, at man ved, hvem man er forbundet med på internettet. PortExpert Sikkerhed viser alle de TCP/UDP-forbindelser computeren har til omverdenen. Man får en liste over ip-adressen og portnummeret for den computer, man er forbundet til.

Man kan se, hvis der er tale om en http, https eller ftp-forbindelse. Man får desuden navnet på den proces, der har åbnet forbindelsen og kan hoppe direkte til den mappe, hvor processen er. Whois-genvejen giver adgang til uddybende oplysninger.

Se også:  Gratis software: Nem konvertering
WinStep Nexus: Stylet applikationsstarter til private

Kunne du godt tænke dig en applikationsstarter lidt henad, hvad der kendes fra Mac-verdenen, og benytter du alt fra Windows XP til Windows 10, så er WinStep Nexus en glimrende kandidat. Programmet er gratis for alle private brugere, og funktionaliteten vil være tilstrækkelig for de fleste.

Programmet findes dog også i en betalingsversion, der tillader, at man benytter sig af flere startdocke samt tilføjer flere avancerede muligheder. WinStep Nexus er dog allerede en glimrende applikationsstarter i gratisversionen. Grafikken er flot, og det er meget let at ændre dokkens udseende. Der er et meget stort udvalg af temaer, og det samme kan siges om effekter for mouse over, for start af programmer samt ved påmindelser.

Del denne