4 stykker gratis software

4 stykker gratis software

Share

Få styr på internet-forbindelse, søg nemt i dine dokumenter og se hvad klokken er overalt på jorden. Du får masser af gode funktioner med disse fire gratis programmer

Når internetforbindelsen driller så brug det gratis software: Complete Internet Repair

Hvad skal du gøre, når uheldet er ude, og du ikke kan komme på internettet og ikke umiddelbart kan se nogen løsning. Complete Internet Repair kunne være løsningen. Det er et lille program, der med grafisk brugergrænse-flade gør det let at foretage de løsningsforslag, man ellers kan foretage sig i Windows, hvis man altså ellers er teknisk kyndig. Programmet kan resette Windows’ firewall-konfiguration, reparere Winsock og en hel del mere. 

Målrettet dokumentsøgning med programmet: DocFetcher

DocFetcher er langt fra det eneste program på markedet til søgning direkte i dokumentindhold. Det gratis open source-program har dog en speciel tilgang til at søge/indeksere efter filer. Programmet søger nemlig ikke hele drevet igennem for at finde det søgeord, man leder efter, i stedet skal man fortælle DocFetcher, hvilken mappe der skal indekseres og dermed søges fra.

Man skal ikke indeksere systemmapper, og ændringer på netværk detekteres ikke. Indekseringen kan tage noget tid, hvis der er mange filer, men det skal kun gøres en gang. Skulle der komme nye filer til mapperne eller forsvinder nogle, så indekserer DocFetcher ændringerne, hvilke ikke tager lang tid, da det kun omhandler ændringerne.

Brugen er ligetil og DocFetcher kan søge i en lang række dokumentformater som forskellige typer tekstfiler, billeder, mp3-filer med mere. Søgeresultatet vises hurtigt, man kan samtidig se et preview af, hvor i det markerede dokument at søgeordet indgår.

Se også:  4 gode gratis programmer

Del denne