Home » Gratis software » 4 stykker gratis software
4 stykker gratis software

4 stykker gratis software

Share

Vi er klar med endnu en omgang anmeldelser af gratis programmer til din pc og smartphone

Tag backup af din startmenu
Programnavn: Backup Start Menu Layout

Backup Start Menu Layout

Better safe than sorry hedder det ganske passende på engelsk, og Backup Start Menu Layout kan sørge for, at du hurtigt kan vende tilbage til din foretrukne startmenu i fald, den er blevet ændret. Ikke nok med det, du kan tage backup af flere startmenuvarianter således, at du ved at benytte programmet hurtigt kan skifte mellem forskellige tilpassede startmenuer. Det giver en vis fleksibilitet for, hvordan Windows præsenterer de programmer, du har på computeren, kommandoer i kommandolinjen kan også bruges.

Hent Backup Start Menu Layout her.

Se hvordan dit computerforbrug fordeler sig
Programnavn: WorkTime Personal Free

WorkTime Personal Free

Undrer du dig ikke også over, hvor tiden bliver af, når du sidder ved computeren? For børn og unge forløber tiden hurtigt, når de spiller computerspil og er på sociale medier, men er det i grunden ikke også tilfældet med dig? WorkTime Personal Free registrerer, hvor meget du har brugt computeren i løbet af dagen, men også hvor meget du har brugt computeren i løbet af den forgangne uge.

Det tagne screen-shot er lidt misvisende, da det er taget en mandag morgen. Men ellers vil du kunne se, hvor meget tid du tilbringer ved computeren, fordelt på fire forskellige forbrugstyper. Du kan se hvorledes tidsforbruget fordeler sig mellem internet, sociale medier, computerspil og generel computerbrug. Du kan selv tilrette hvilke programmer, der skal betragtes som værende spil, sociale medier med mere, du kan også fastsætte et tidsmål for, hvor meget tid du vil afsætte til de forskellige typer computerbrug og tilhørende påmindelser. Rapporter kan også genereres.

Hent WorkTime Personal Free her.

Hold dine programmer tæt til kroppen
Programnavn: Hide From Uninstall List

Hide From Uninstall List

Det er nok ikke hemmeligt, hvad du som sådan foretager dig på computeren. Men nogle programmer har måske alligevel ikke interesse for andre computerbrugere, du deler computer med, og disse programmer ønsker du også at beskytte mod eksempelvis at blive slettet ved et uheld af andre brugere. Med programmet ‘Hide From Uninstall List’ kan man fjerne oplysninger om, at programmet er installeret, således at det ikke fremtræder, at programmet er installeret i det hele taget. Det er let at ændre hvilke programmer, det skal gælde.

Hent Hide From Uninstall List her.

Råd til fotografering
Programnavn: Photographer΄s Companion

Photographer΄s Companion

Photographer΄s Companion er en gratis app til Android, der hjælper de personer, der gerne vil udforske de muligheder, der findes indenfor digital fotografering, når du går bort fra at benytte de automatiske indstillinger. Der er integrerede reklamer, men kan man leve med det, får man en samling af råd om, hvorledes du kan tage de bedste fotos i bestemte sammenhænge. Appen indeholder oplysninger om mange forskellige dedikerede digitale kameraer, således at du altid baserer dine valg ud fra de rette forudsætninger. Du får hjælp til at udregne forskellige indstillinger, og hvornår disse skal anvendes.

Hent Photographer΄s Companion her.


TAGS
AOD Download
backup
fotoredigering
software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S