De bedste gratis programmer til din pc

De bedste gratis programmer til din pc

Share

Vi har gravet fire fantastiske programmer frem fra nettet, som du kan hente helt gratis

Beep beep, ja det er meget godt
Programnavn: BIOS Beepcodes Viewer

Beepkoder er en fin opfindelse, der stammer fra en fjern fortid, hvor man ganske vist kunne få hjælp til diverse it-problemer, men hvor hjælpen kom i form af beskeder som “der er sket en uventet fejl”. Når det er sagt, kan bundkortets bios beepkoder være ganske nyttige, når der skal fejlsøges, men de fleste af os bliver nok ikke klogere, fordi bundkortet udbryder beep beep, dertil er beepkoderne også forskellige alt efter hvilken type bios, der er anvendt. Med BIOS Beepcodes Viewer bliver hver kode forklaret.

Se også:  Den bedste gratis software til din computer
Tid til forårsrengøring
Programnavn: Clean Space

Du kender det måske, det er 10 måneder, nej 4 år siden… nå ja du har aldrig fået ryddet op på din computer. Den er ved at flyde over med uønskede og ubrugte filer, midlertidige filer hvis oprindelse forlængst er glemt og så videre. Skulle det være tilfældet, så var det måske en ide at prøve Clean Space, det er et gratis program, der kan rense din computer for alle uønskede efterladenskaber lige fra cache-filer, browser-historik, logs, gamle registreringer i registreringsdatabasen og meget mere.

Går alt som ventet, kan du få en hurtigere og mere responsiv computer, alt mens du har slettet alle de private spor, som har ophobet sig på computeren i lang tid. Programmet virker tilmed på Windows-versioner helt tilbage fra XP. Clean Space har en overskuelig brugergrænseflade, det er valgfrit, om man ønsker at køre programmet som administrator, men det har den bedste effekt. Clean Space virker glimrende ser det ud til, men det kan tage rigtig lang tid, første gang programmet køres.

Se også:  Kaspersky Free [TEST]: Nyt gratis sikkerhedsprogram til Windows

Del denne