Home » Gratis software » 4 gode gratis programmer
4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share
Åben alt det du vil på en gang
Programnavn: Instant File Opener
 Instant File Opener

Instant File Opener

Ville det ikke være dejligt at have mulighed for at åbne alle de filer, man har brug for på én gang. Eksempelvis hvis man som undertegnede tit ender med at skulle bruge de samme programmer, have brug for adgang til de samme mapper, og alligevel åbner de samme url’er tid og tid igen. Det er der råd for, for med Windows-programmet Instant File Opener kan du gøre netop det. Programmet gør brug af lister, der indeholder de filer, programmer, mapper eller url’er du ønsker at åbne.

Du kan oprette flere lister, således at du har en liste, der modsvarer hver typisk brugersituation, som du overhovedet kan tænke dig til. Efter at have oprettet listen tilføjer du de elementer, du ønsker skal være en del af denne og gemmer bagefter listen under et sigende navn. Listen kan til enhver tid redigeres. Når listen er skabt, behøver du ikke engang at gå ind i programmet for at starte listens elementer. Du kan vælge om programmer skal startes normalt, minimerede eller maksimerede.

Hent Instant File Opener her.
Hvor var det nu lige?
Programnavn: Recent File Scan
Recent-File-Scan

Recent File Scan

Du kender det vel, man har arbejdet på en lang række dokumenter med mere indenfor den sidste stykke tid. Det kan være let at miste overblikket, at huske hvilke på tidspunktet virkende smarte navne, man gav dokumenterne og så videre. Her kan man normalt finde hjælp i Windows, hvor man kan finde de sidst tilgåede filer. Men man kan også anvende Recent File Scan, der gennemscanner computeren efter filer, der er blevet ændret for nyligt. Fordelen er, at man selv kan vælge, hvor programmet skal ledes, samt sætte tidsintervallet for søgningen. Man kan frasortere uønskede filtyper under avanceret.

Hent Recent File Scan her.

TAGS
Dokumenthåndtering
Fil manager
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S