Home » Software » 4 i test: Det bedste pdf-program
4 i test: Det bedste pdf-program

4 i test: Det bedste pdf-program

Share
3 Sedja

Sedja tilbyder også skylagring af dine dokumenter.

Sedja er et gratis PDF-redigeringsprogram med et fremragende udvalg af værktøjer. Vær opmærksom på, at hvis du efter tre timer stadig arbejder og ikke har gemt dit dokument, slettes det automatisk.

Du kan indsætte tekst, billeder og links, signere dokumenter, tilføje annoteringer og indsætte ellipser og rektangler. Der er også en ”whiteout”-mulighed, selvom det blot trækker et hvidt rektangel hen-over. Der fjernes ikke data. Der er heller ingen optisk tegngenkendelse (OCR), så du kan ikke redigere tekst i scannede PDF-filer.

Når du er færdig med at redigere, så klik på ”Apply changes”, og du kan downloade dokumentet, sende det til Dropbox eller Google Drev, slette det eller få adgang til et delbart link i syv dage.

Se også:  Hvad er nyt i Windows 11?: Her er overblikket ...

Samlet vurdering: 4/5 stjerner

Hent Sedja her.
4 PDFescape

PDFescape fås i en onlineversion, som er gratis.

Der er to versioner af PDFescape. Den første er en gratis webversion, den anden en betalingsversion. Her bruger vi onlineudgaven. Downloader du programversionen, modtager du kun en prøveversion af betalingsudgaven. PDFescapes onlineversion giver dig mulighed for at oprette nye tekstbokse på en PDF-side, men du kan desværre ikke redigere eksisterende tekst. Du kan imidlertid oprette simple geometriske figurer og, ligesom med Sedja, tilføje hvide rektangler for at skjule dele af et dokument, når det er udskrevet.

I onlineversionen kan du vælge et billede fra din pc og trække et rektangel ind til at sætte det i. Du kan også indsætte tekstfelter, hvormed du kan oprette enkle formularer, hvilket er en sjælden, men velkommen funktion.

Samlet vurdering: 3/5 stjerner

Hent PDFescape her.

TAGS
pdf
pdf-dokumenter
software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S