4 i test – de bedste gratis Windows 10-apps

4 i test – de bedste gratis Windows 10-apps

Share
3 Microsoft To-Do

www.microsoft.com/en-gb/p/microsoft-to-do/9nblggh5r558?

Det er ikke, fordi der mangler planlægningsværktøjer i Microsoft Store, men Microsofts eget er svært at slå. To-Do er nemt at bruge. Du laver blot en liste over dine opgaver – inklusive deadlines – og så vælger du, hvilke du vil få ordnet i dag. Dagens opgaver vil stå under ”min dag”, og de kan fjernes, når du er færdig med dem.

To-Do er enklere end en konkurrent som Trello (https://trello.com), hvor du for eksempel kan tildele opgaver til forskellige mennesker. Trello egner sig også til jobbet, hvor To-Do er mere til dine private opgaver som at sende fødseldagskort eller købe mælk. Du kan dog dele din liste med andre mennesker i din familie eller bolig – for eksempel hvornår det er et af børnenes tur til at støvsuge eller bære skrald ud.

Se også:  Gratis og betalt: De bedste fotoprogrammer

Bedømmelse: 4/5 stjerner

4 Hotspot Shield Free VPN

www.microsoft.com/en-gb/p/hotspot-shield-free-vpn/9wzdncrdfng7

Der er ikke så mange vpn-muligheder i Microsoft Store, men det anerkendte Hotspot Shield er der. Når du starter appen første gang, bliver du bedt om enten at betale for et premium-abonnement eller vælge en 7-dages prøveperiode. Men hvis du klikker på tilbagepilen øverst til venstre, kan du fortsætte med at bruge appen gratis. Klik på ”Connect”, så bliver du tildelt en virtuel IP-adresse. 

Appen er praktisk at have, hvis du vil have adgang til indhold, der er spærret i din region, slippe uden om censur. Der er dog ulemper. Den gratis version er ikke særlig god til streaming – den har en daglig grænse på 500 MB.

Se også:  Guide: Reparer Windows med ét nemt værktøj

Desuden er Hotspot Shield blevet beskyldt for at bruge browserdata til at målrette reklamer (ligesom Google), hvilket firmaet bag benægter.

Bedømmelse: 3.5/5 stjerner

Del denne