Home » Gratis software » 4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger
4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger

4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger

Share
3 Windscribe
https://windscribe.com/

Windscribes styrke er den rigelige mængde data, du får lov til at bruge i gratisversionen. Så skal du ikke tænke på det.
Dertil kommer, at der lægges vægt på at beskytte brugerens privatliv. Her får du hele 10 GB om måneden som standard, og du kan vælge blandt otte fjernservere, når du benytter Windscribe VPN Free.

Windscribe gemmer ikke en forbindelseslog, IP-aftryk eller besøgte steder. Når du aktivt er forbundet til en server, gemmer Windscribe dit brugernavn, den vpn-server, du er tilsluttet og mængden af data. Men det slettes senest tre minutter efter, at du har lukket for vpn’en.

Se også:  Corona har ramt kvaliteten af ny software

Hvis du tweeter om vpn’en, får du yderligere 5 GB, og du får 1 GB, hver gang du får en ven til at tilmelde sig. Hvis en af dem, du har anbefalet, opgraderer til Pro-versionen, får du uendelig mange data og andre bonusting.

Hent Windscribe her

4 Speedify
https://tinywall.pados.hu/

Som navnet mere end antyder, har Speedify et særligt formål som gratis vpn-tjeneste: At sikre, at du – mens du er helt beskyttet – har en internetforbindelse, der er så hurtig som muligt. For at opnå dette gør Speedify brug af alle til rådighed stående internetforbindelser. Den kan finde på at kombinere en Ethernet-forbindelse med en mobil 3G/4G-forbindelse. Selvom du kun har én slags internetforbindelse får du ifølge firmaet bag ekstra hurtig adgang.

Se også:  Her er 4 forrygende programmer, der er helt gratis

Den gratis plan giver fuld adgang til alle servere (ligesom abonnementsversionen). Men datamængden begrænses. Her får du i første måned 4 GB og i de efterfølgende måneder 1 GB. Det kunne være bedre, men også her retter gratisversionen sig mod brugere, der kun periodevis skal have ekstra sikkerhed.

Hent Speedify her

TAGS
gratis software
software
VPN

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S