Home » Gratis software » 4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger
4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger

4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger

Share

Der er mange gratis vpn-løsninger. Men her de ypperste

1 Hotspot Shield Free
www.hotspotshield.com/free-vpn

Ikke blot er Hotspot Shield Free blandt de mere kendte vpn-muligheder, men vi betragter den også som den bedste. Du kan knytte dig selv til et af 25 lande, hvis du betaler for Elite-versionen af appen, og herefter kan du justere dine indstillinger efter behov.

I den gratis version er du begrænset til steder, som Hotspot Shield vælger for dig, og du bliver eksponeret for reklamer. I gratisversionen kan du beskytte op til fem enheder samtidig, og du har en databegrænsning på 500 MB om dagen (15 GB om måneden). Det lyder ikke af så meget, men sammenlignet med TunnelBear herunder er det faktisk ret generøst. Hvis sikkerhed er dit eneste mål, så er Hotspot Shield Free på bølgelængde med dig – den hævder at have ”military-grade encryption”, hvilket giver tryghed, når du overfører penge i forbindelse med shopping på nettet.

Se også:  De bedste gratis-programmer

Hent Hotspot Shield Free her

2 TunnelBear
www.tunnelbear.com

Der er noget nuttet over designet af TunnelBear, men det er faktisk en seriøs, gratis vpn-tjeneste, især efter at den blev opkøbt af sikkerhedsgiganten McAfee. Der er både en gratis og en betalt abonnementsløsning. Den eneste begrænsning ved gratisversionen er, at du kun kan have 500 MB trafik/måneden.

Du kan ikke benytte Tunnel-Bear hele tiden uden at betale, men gratisversionen kan bruges, når du har behov for en smule ekstra beskyttelse. TunnelBears mange betalingsplaner fjerner disse restriktioner, også antallet af tilgængelige lande og antallet af tilknyttede enheder.

TunnelBear har for nylig styrket sin privatlivspolitik, så vpn’en nu indsamler færre data om sine brugere. For eksempel skal du ikke angive et fornavn, når du tilmelder dig. Og den registrerer ikke længere, hvor mange forbindelser du har oprettet gennem hele din brugsperiode.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Hent Tunnelbear her

TAGS
gratis software
software
VPN

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S