Home » Mobiltelefon » 4 gode råd: Sådan får du det bedste mobilabonnement
4 gode råd: Sådan får du det bedste mobilabonnement

4 gode råd: Sådan får du det bedste mobilabonnement

Share
2. Kend dit forbrug

Når man har fundet sine behov til et mobilabonnement, så kan det også være en stor fordel at kende sit forbrug, inden man binder sig til et abonnement. Det vil sige, at det er en god idé at vide hvor meget data man eksempelvis bruger om måneden, samt hvor meget man telefonerer. Hvis man taler meget i telefon, så er det en fordel at gå efter de abonnementer med eksempelvis fri tale, så man ikke får en efterregning, fordi man har overskredet sit abonnements forbrug.

Hvis man derimod ikke taler særlig meget i telefon, kan det derimod bedre betale sig at gå efter et abonnement, hvor man betaler for et vist antal timers tale om måneden, så man på den måde kan få et billigt mobilabonnement, da man så ikke betaler for en ydelse, som man ikke benytter sig af. Det kan derfor godt betale sig at kende til sit forbrug, så man bedre kan sikre sig det billigste abonnement, der passer til ens behov og forbrug.

Se også:  YouSee sælger nu mobilabonnementer med 5G

Hos de fleste udbydere er det muligt at få en opgørelse over ens forbrug, som kan være til stor nytte, hvis du skal skifte abonnement. Brug denne opgørelse som udgangspunkt, når du skal vælge, hvilken sammensætning af data og telefoni, du ønsker.

3. Sammenlign udbydernes dækning

Det er altid rarest og nemmest, hvis man har ordentlig dækning, og det kan være meget irriterende, hvis der er for mange udfald i den dækning, der er i ens område. Derfor kan det også være en god idé at undersøge de forskellige udbyderes dækning i ens område, så man ikke vælger et abonnement fra en udbyder, hvor dækningen er lav og ustabil. Det kan hurtigt blive irriterende, hvis det ofte er besværligt at sende beskeder eller telefonere, fordi dækningen er dårlig.

Se også:  Fri data til YouSee-kunder hele sommeren

Dette er specielt en fordel, hvis man ikke bor i storbyerne, men i stedet på landet eller i mindre byer. Den bedste metode til at sammenligne de forskellige udbyderes dækning, er ved at spørge familie, venner eller bekendte om deres erfaringer med deres teleudbydere. På den måde får man et mere personligt og ærligt indblik i, hvilke udbydere der har en god dækning i ens område.

Alternativt findes der flere sider, der har testet de forskellige udbyderes dækning i flere områder i Danmark. Disse kan oftest findes ved blot at lave en Google-søgning af udbyderen samt dækningen i dit område.

TAGS
Mobilabonnement

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S