4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share

Giv din computer nyt liv med fire friske stykker software, der ikke koster en krone

Fjern de tomme filmapper
Empty Folder Finder

Empty Folder Finder

Der er vist ikke noget, der er lettere end over tid at få ting til at hobe sig op. Det gælder de ting, vi til vores overraskelse opdager, vi havde, efter at have boet et bestemt sted i en årrække, men det gælder også for vores computere.

Det er dejligt med de kæmpe lagringskapaciteter nutiden har ført med sig, men heri ligger også en fare – hvorfor rydde op, når der er plads til det hele. Dog ender det hele med at blive uoverskueligt, her kan Empty Folder Finder gøre sit bidrag ved at finde og slette tomme mapper.

Hent Empty Folder Finder her,
Automatisk granskning af mobilens billeder
Gallery Doctor

Gallery Doctor

Det kan måske være svært for mange af os at indrømme det, men det kan godt være, at det har taget en smule overhånd med at svinge vores smartphones i forbindelse med selfies, wellfies og diverse andre motivtyper. Mobilkameraerne har nået et meget højt bundniveau, og det bedste er, at vi sjældent er mere end en fingerbredde fra at tage det næste uvurderlige foto, eller er vi?

Fotos fylder meget, og med de mange megapixel som kameraerne understøtter, kan fotos hurtigt fylde meget af ens smartphones lagringskapacitet. Gallery Doctor, som kan fås til såvel iOS-enheder som til Android-enheder, kan her hjælpe med at foretage en grovsortering af vores fotos.

Der er lidt forskel mellem de to platforme, men generelt kan appen analysere dine fotos og markere de dårlige til sletning, det kan være, at du har taget 7 fotos af samme motiv, men at de fleste er af dårlig kvalitet. Du får også forelagt fotos, hvor du selv skal vælge mellem ens fotos til sletning.

Hent Gallery Doctor her.

Del denne