Home » Gratis software » 4 gode gratis programmer
4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share
Avanceret tastatur til Android og iOS
Programnavn: Gboard
Gboard

Gboard

Hvis du er blevet træt af dit nuværende tastatur på din iOS- eller Android-enhed, kunne du prøve Gboard i stedet. Det er et tastatur med mange facetter. Det kan bruges med almindelig indtastning, man kan også i stedet ty til at swipe, hvilket Google kalder glidende indtastning. Begge disse former for indtastning fungerer glimrende, tastaturet virker luftigt og swipe-funktionen fungerer også upåklageligt. Du behøver dog ikke løfte en finger for at skrive en sms, det kan også ordnes ved at indtale beskeden.

Dette virker for det meste overbevisende, også ved dansk tale. Gboard kan gætte sig til, hvilket ord der kommer efter det indtastede, det fungerer fornuftigt, og tastaturet skulle blive bedre til det med tiden. En smart feature ved tastaturet er, at du ikke behøver at forlade det for at søge på internettet, den funktion er nemlig også indbygget. Det er også muligt at dele emojier samt gif’er. Du kan vælge mellem flere temaer, og tastaturet kan anvendes som enkelthåndstastatur.

Se også:  Guide: Gratis Microsoft-program gør hverdagen nemmere
Hent Gboard her.
Registreringsdatabase værktøj
Programnavn: RegCool
RegCool

RegCool

RegCool er et redigeringsprogram til Windows registreringsdatabase. En sådan findes allerede i Windows, men RegCool kan lette arbejdsgangen en smule. Der er desuden flere features, end der findes i den medfødte pendant. Programmet findes såvel i en udgave, der skal installeres, samt i en portabel version man kan have med sig. RegCool kan naturligvis bruges til at udskifte registreringsnøgler, data og værdier. Men programmet lader dig også sammenligne to versioner af registreringsdatabase-registreringer. Du kan defragmentere registreringsdatabasen, samt tage backup og gendanne selvsamme.

Hent RegCool her.

TAGS
AOD Download
Datalagring
redigering
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S