4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share

Vi har samlet fire af de bedste gratis programmer, du kan hente lige nu …

Hvilken type USB-enhed?

Programnavn: Temple

Temple er et lille program til Windows, der giver dig et hurtigt indblik i, hvilke USB-enheder du har tilsluttet til din computer. Programmet er meget basalt anlagt, det eneste, hovedvinduet rummer, er en liste over USB-enhederne, og der er intet, du skal foretage dig, da det hele sker automatisk.

Programmet kan vise producent-ID og produkt-ID for hver tilsluttet USB-enhed. Serienummer oplyses også. Nok så interessant oplyses type informationer, samt hvilken hastighed enheden understøtter. 

Hent Temple her.

Søg spisested og book bord

Se også:  [TEST]: De bedste programmer til at optimere pc’en
Programnavn: The Fork Restauranter

Skulle I have lyst til et restaurantbesøg, men ikke aner, hvilken reataurant I ønsker at besøge, er The Fork Restauranter appen til Android bestemt et inspirationsbesøg værd. Her kan du ud fra din position søge på relevante restauranter, og sågar booke tid til en eller flere personer, når der er ledige pladser.

Du kan også gå direkte til at finde en restaurant uden at notere tidspunkt først. Du kan vælge at sætte kriterier op for restauranternes pris-niveau, og du kan også søge efter restauranter ud fra temaspecifikke søgninger. En interessant app.

Hent The Fork Restauranter her.

Del denne