Home » Gratis software » 4 gode gratis programmer
4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share

Berig din computer med fire gode programmer, der ikke koster dig en krone

Scan dit netværk
Programnavn: Dipiscan

Hvis du gerne vil have en oversigt over enhederne på dit netværk, er Dipiscan bestemt et forsøg værd. Programmet, der ikke behøver at installeres, lister alle enheder på netværket op efter ip-adresse.

Du kan se svartider for enhederne, det anvendte operativsystem, MAC-adresserne og en del mere. Hvis du højreklikker på en enhed, åbner der sig en række muligheder for den pågældene enhed. Det er muligt at aktivere WakeOneLAN-kommandoen, hvis den understøttes, og en del mere.

Hent Dipiscan her.

Dipiscan

Undersøg forbindelserne på computeren
Programnavn: Dalenryder Password Generator

Et sikkert password er et af de vigtigste sikkerhedstiltag, man kan foretage sig på sin computer. Selvfølgelig skal Windows også være opdateret, sikkerhedsprogrammer er også vigtige sammen med almindelig forsigtig omtanke.

Problemet med passwords er, at mange vælger enkle passwords, der baserer på deres navn, børnenes eller kæledyrs navne. Det er forståeligt nok, for det kan være svært at huske lange og komplicerede passwords. En anden ting er, at mange genbruger deres password på mange websider.

Se også:  En enkelt kunde var skyld i det globale netnedbrud

 Opstår der et sikkerhedsbrud på et af disse sites, risikerer du, at dit password til alle dine sites er kendt. Daleryder Password Generator er et passwordprogram med en moderne fleksibel brugergrænseflade.

Du kan generere passwords og pinnumre, der beskyttes af et masterpassword i en database, passwords kan være meget lange og komplicerede. Programmet kan tjekke et passwords styrke, og programmet hardesuden indbygget krypteringsfunktion. 

Hent Dalenryder Password Generator her.
Få et skræddersyet Windows
Programnavn: nLite

Windows er fuld af gratis programmer, som kan være nyttige nok, hvis man har behov for dem, men forstyrrende og overflødige, hvis man har tredjeparts-programmer, man hellere vil bruge.

Med nLite kan du ikke bare fjerne Windows Media Player, Outlook Express eller hvilket som helst andet Windows-program, du kan også gemme et image af systemet, som kan brændes til en cd, så du har en skræddersyet version af Windows med kun de programmer, du ønsker, der kan installeres til hver en tid.

Se også:  Berygtet hackergruppe angriber Pfizer for at stjæle vaccine-information
Hent nLite her.
Smart video-afspiller
Programnavn: Splash

Vil du kunne se video nemt og hurtigt på computeren, så er Splash et glimrende program at have liggende. Det æder de fleste formater og er let at bruge, da det eksempelvis understøtter drag n drop, så du bare kan smide videofilerne over i programmet fra dine mapper.

Brugerfladen er dejlig ren og viser kun betjeningsknapper og funktioner, når du glider musen hen over dem. Du kan også se internet-tv fra Splash og en ret smart funktion i programmet er EcoMode, som gør det muligt at spare strøm, når du ser tv eller video på en bærbar computer, der kører på batteristrøm.

Hent Splash her.


TAGS
gratis software
sikkerhed
videoredigering
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S