4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share

Berig din computer med fire gode programmer, der ikke koster dig en krone

Scan dit netværk
Programnavn: Dipiscan

Hvis du gerne vil have en oversigt over enhederne på dit netværk, er Dipiscan bestemt et forsøg værd. Programmet, der ikke behøver at installeres, lister alle enheder på netværket op efter ip-adresse.

Du kan se svartider for enhederne, det anvendte operativsystem, MAC-adresserne og en del mere. Hvis du højreklikker på en enhed, åbner der sig en række muligheder for den pågældene enhed. Det er muligt at aktivere WakeOneLAN-kommandoen, hvis den understøttes, og en del mere.

Hent Dipiscan her.

Dipiscan

Undersøg forbindelserne på computeren
Programnavn: Dalenryder Password Generator

Et sikkert password er et af de vigtigste sikkerhedstiltag, man kan foretage sig på sin computer. Selvfølgelig skal Windows også være opdateret, sikkerhedsprogrammer er også vigtige sammen med almindelig forsigtig omtanke.

Se også:  Download Accelerator Plus [Test]: Hurtig og sikker download

Problemet med passwords er, at mange vælger enkle passwords, der baserer på deres navn, børnenes eller kæledyrs navne. Det er forståeligt nok, for det kan være svært at huske lange og komplicerede passwords. En anden ting er, at mange genbruger deres password på mange websider.

 Opstår der et sikkerhedsbrud på et af disse sites, risikerer du, at dit password til alle dine sites er kendt. Daleryder Password Generator er et passwordprogram med en moderne fleksibel brugergrænseflade.

Del denne