Home » Gratis software » 4 gode gratis programmer
4 gode gratis programmer

4 gode gratis programmer

Share

Mangler du ny software til computeren? Her er fire gode programmer, der ikke koster en krone

Mappeorganisation via farver
Programnavn: Folder Painter
Folder Painter

Folder Painter

Folder Painter er et yderst simpelt program til Windows, der helt enkelt giver dig mulighed for at tildele forskellige farver til bestemte mapper. Hvis du er meget visuelt indstillet, kan det gøre det lettere at udpege bestemt indhold, hvis du tilknytter dette med en bestemt farve. Programmet tilføjer de forskellige farvevalg til højreklik-menuen i forbindelse med, at du højreklikker på en mappe i Windows. Benyt Copy Icon-kommandoen, hvis mappens farve også skal gælde på en anden computer.

Tjek hvilken version af Bluetooth du har
Programnavn: Bluetooth Version Finder
 Bluetooth Version Finder

Bluetooth Version Finder

Måske er det ikke det første, du tænker på, når du starter computeren, men det kan alligevel være ret nyttigt at vide, hvilken version Bluetooth-adapter din computer er udstyret med. Bluetooth Version Finder-programmet til Windows gør netop dette: undersøger hvilken Bluetooth-adapter din computer er udstyret med. Det kan være nyttigt, for hvis man vil drage nytte af bestemte Windows-features, så kan det forekomme, at en nyere version af Bluetooth kræves. Programmet kan tjekke mere end en Bluetooth-adapter.

Hurtig adgang til Windows brugerkonti
Programnavn: Quick User Manager
Quick User Manager

Quick User Manager

Det er ikke unormalt, at nogen har adgang til en fælles computer i hjemmet, selv om de fleste har deres egne private computere. I den forbindelse kan det være nyttigt at fastslå de grundlæggende betingelser for hver enkelt bruger. Det kan sagtens gøres i Windowsadministration af brugerkonti, men Quick User Manager tilbyder en hurtig og overskuelig måde at administrere denne på. Programmet er portabelt, man klikker på exefilen, så det skal ikke engang installeres.

Når programmet er startet, kan du oprette nye brugerkonti med forskellige privilegier, for hver enkelt konto fastslå om password skal udløbe eller ej, eller fjerne en bestemt brugerkonto fra velkomstskærmen. Man kan også fastslå, at bestemte brugere skal have adgang til auto-login. Der kan tildeles et billede til hver brugerkonto og i sidste ende, kan en brugerkonto slettes, når der ikke længere er brug for det. Skulle du få problemer med defekte brugerkonti, skulle det også kunne ordnes.

Universiel medieafspiller
Programnavn: VLC for Android
VLC for Android

VLC for Android

Mange computerbrugere vil helt sikkert nikke genkendende, når VLC-navnet nævnes. Det er en open source-medieafspiller, der er kendt for at være hurtig, let at betjene samt understøtte et hav af audio- og videoformater. Det er også et multiplatformsprogram, og du kan således benytte den på din Android eller iOS-enhed. Ud over at afspille næsten alle formater, så kan appen også afspille mediefiler, hvad enten de ligger på enheden, på et lokalt netværk eller i skyen. Der følger ikke reklamer med, man kan tilpasse udseendet efter ønsker og installere udvidelser, hvis ønsket. Alt i alt en virkelig god medieafspiller.


TAGS
AOD Download
Bluetooth
filmanager
VLC

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S