Home » Gratis software » 4 fremragende gratis programmer
4 fremragende gratis programmer

4 fremragende gratis programmer

Share

Her er fire af de bedste stykker gratis software du kan hente lige nu

Systemoplysninger på hånden
Programnavn: AgaueEye

AgaueEye

AgaueEye er et lille overskueligt værktøjsprogram, hvormed du hurtigt kan se oplysninger om din processors og grafikkorts momentane has-tighed, hvilken temperatur de kører med og så videre. Det er også muligt at få oplysninger om de installerede drev samt om, hvilke hastigheder de installerede blæsere kører ved.

Ved museklik er det også muligt at få mere detaljerede oplysninger om din hardware. Programmet lægger sig på skrivebordet, det kan tilpasses med flere visningsformer, og det er overskueligt. Giver et godt overblik uden at gå i dybden.

Hent AgaueEye her.
Passwords til enhver lejlighed og site
Programnavn: LastPass Password Manager

LastPass Password Manager

Når vi færdes på internettet, bør frasen hedde sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed, uanset om det er hjemmefra eller via vores smartphones. Det er utrolig vigtigt at beskytte sin færden på internettet, og her spiller passwords en essentiel rolle. Problemet er bare, at beskyttelsen afhænger af, at pågældende passwords ikke er for svage eller almindelige.

Man skal helst have et unikt password for hvert website. På den måde vil man kunne undgå, at adgangen til alle ens passwordsbeskyttede websites kompromiteres, hvis et enkelt site skulle bukke under for et målrettet angreb, hvorved brugernes passwords offentliggøres. Det er dog svært at huske alle disse passwords.

LastPass Passwords Manager beskytter din Android-enhed med et masterpassword, som du angiver. Det skal være langt og unikt, og du skal naturligvis være i stand til at huske det. Når det er gjort, kan appen automatisk give adgang til alle dine passwordsbeskyttede websites, appen kan også generere disse passwords.

Hent LastPass Password Manager her.

TAGS
AOD Download
Password manager
sikkerhedsprogram
Værktøj

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S