Home » Gratis software » 4 fantastiske gratis-programmer
4 fantastiske gratis-programmer

4 fantastiske gratis-programmer

Share

Vi har gravet os frem til fire spændende programmer, der kan give dig mere af glæde af din pc og mobil. Alle er fuldstændig gratis …

1 Pricerunner app
Prissammenligning på mobilen

Alle kender vel udtrykket “Det må der findes en app til”. Der er nok heller ikke mange af læserne, som ikke kender prissammenligningsportalen Pricerunner. Det er praktisk i ro og mag at kunne sammenlige priser, inden man skal foretage et køb.

Med Pricerunners app til Android og iOS er det meget lettere at kunne pristjekke på mobil eller tablet. Du kan i appen sammenligne priser inden for en lang række kategorier. Det er muligt at følge prisernes udvikling og med push-beskeder få sendt yderligere oplysninger.

Se også:  Trin for trin-guide: Fiks billederne med hurtigt program
Her Pricerunner app her.

_____________________________________________

2 GlassWire
Overvåg dit netværk derhjemme

Dette Windows-program gør det muligt at få et nøje overblik over netværkstrafikken på dit netværk derhjemme. Du kan se, hvad der sker på netværket lige nu, og hvad der er sket over tid. Der gives oplysninger om, hvori trafikken består, hvem eller hvad der står bag trafikken, hvor trafikken kommer fra, og hvor den går hen.

Programmet har en firewall-sektion. Den overvåger adgangen til Windows’ egen indbyggede firewall. Men har du aktiveret Windows’ firewall, kan du inde fra GlassWire aktivt blokere adgang for programmer eller forbindelser.

Alerts-sektionen giver for hver dag en oversigt over, hvilke forbindelser der er blevet oprettet, og hvornår de er oprettet. Du kan højreklikke på hver forbindelse for at få en kort vurdering af forbindelsen på GlassWires hjemmeside.

Se også:  Guide: Sæt billeder sammen og bevar perspektivet

Programmet er ret overskueligt opbygget, giver samlet en del interessante oplysninger og hjælper dig overordnet med at forstå, hvad der sker på din pc. Der findes også betalingsopgraderinger med flere features, men tag først et kig.

Hent GlassWire her.

TAGS
AOD Download
Billedredigering
netværk
Programstart

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S