Home » Apps » 4 apps du bør kende til
4 apps du bør kende til

4 apps du bør kende til

Share

Hvilke apps har du på din telefon?

Og hvor meget ved du om apps? Der findes efterhånden et hav af forskellige apps, der kan hjælpe dig med alt fra bustider til, hvordan du undgår at date din islandske kusine (jo, den er god nok). Og i den store app-jungle kan det efterhånden være svært at skille skidt fra kanel. Derfor har vi gjort benarbejdet for dig og fundet frem til fire apps, du bør kende til.

Duolingo

Er det på tide, at du skal lære et nyt sprog? Eller måske trænger du blot til at få opdateret dit skoletysk inden ferien går sydover? Uanset hvad årsagen er til, at du vil blive bedre til sprog, så er Duolingo svaret. Appen giver dig mulighed for at lære et nyt sprog helt fra bunden, og appen er designet således, at den justerer sig efter dit niveau. Appen kommer dermed altid med sprogøvelser, der er tilpasset dit nuværende niveau.

Shazam

Du kender sikkert godt det, at du hører et musiknummer et sted, som straks fanger din opmærksomhed. Nummeret lyder fantastisk – men hvordan finder du nogensinde ud af, hvad det hedder? Det er faktisk ikke så svært; du downloader blot appen Shazam og lader den lytte med næste gang, situationen opstår. Shazam kan nemlig lytte til musikken og komme med kvalificerede bud på, hvad der lyttes til!

Mr Green

Hygge og spænding på en gang … kan det lade sig gøre? Hvis du downloader appen til Mr Green Online casino, er du nok ikke i tvivl om, at svaret er et rungende ja. Her finder du masser af sjove spil lige fra det klassiske roulettespil til underholdende spilleautomater, der med garanti nok skal få et smil frem på læben. Udvalget af spil er enormt, og trænger du til en sjov og underholdende app, er Mr Greens app uden tvivl et rigtig godt bud.

Injurymap

Av!! Er du nu kommet til skade igen? Bare rolig; hjælpen er nær. Downloader du appen Injurymap, får du nemlig adgang til hundredvis af forskellige træningsprogrammer, som kan hjælpe dig af med diverse skavanker, lige fra en tennisalbue til en knæskade. Appen er intelligent, og det betyder, at programmerne altid er tilpasset dit nuværende smerteniveau. Falder smerteniveauet, øges intensiteten, og vice versa. Appen er en betalingsapp, men de første 14 dage er gratis, så du har god tid til at finde ud af, om appen er noget for dig eller ej. Og ærlig talt – hvem vil ikke betale lidt for at blive sin skade kvit?


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S