Home » Gratis software » 4 af de fedeste gratis programmer
4 af de fedeste gratis programmer

4 af de fedeste gratis programmer

Share

Vi har travet nettet tyndt for at finde de bedste gratis programmer til dig …

Flash operativsystem image
Programnavn: Etcher
Etcher

Etcher

Hvis du har et ønske om at flashe en imagefil, der indeholder et operativsystem til et USB-drev eller et SD-kort, så står Etcher for en enkel og ligetil metode dertil. Programmet kan fås til Windows, Mac og Linux og gør det let at overføre et operativsystem til et bootbart drev. Det hele gøres via tre trin: Du vælger imagefilen, som indeholder et bootbar operativsystem, programmet tjekker først drevet, som operativsystemet skal ligge på, så testes det om imagefilen er bootbar, og så er du er klar til at fortsætte.

Hent Etcher her.

——————————–

Skab lydprofiler og se informationer
Programnavn: SoundVolumeView
SoundVolumeView

SoundVolumeView

SoundVolumeView er et lille specia-liseret program til Windows, der giver dig en række informationer om alle de lydkomponenter, du måtte have på din computer. Det er bl.a. volumen, dB og i hvilke trin lydniveauet kan øges hvis muligt.

Det er også muligt her centralt at mute bestemte lydenheder, men SoundVolumeView har nok især sin begrundelse i, at man kan gemme den eksisterende lydprofil i en .spr lydprofil, det gør det muligt at tilrette dit systems lydmæssige egenskaber efter hvilken brugsmæssig situation, du måtte befinde dig i.

Du kan foretage ændringer i lydniveau for alle enheder, du måtte ønske, mute dem du ikke vil anvende og gem disse i en lydprofil. Du kan lave mange forskellige lydprofiler til forskellige formål, og loade dem når behovet for at bruge dem opstår. Udover disse muligheder tilbyder programmet muligheder for de mere avancerede brugere via kommandolinje-kommandoer, hvor man kan anvende scripts eller batchfiler.

Hent SoundVolumeView her

TAGS
AOD Download
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S