Home » Mobiltelefon » 3 dropper roaming-afgifter i Sydamerika
3 dropper roaming-afgifter i Sydamerika

3 dropper roaming-afgifter i Sydamerika

Share

3 tilføjer fire nye lande til abonnementer med 3LikeHome: Mexico, Brasilien, Chile og Argentina. Det er godt nyt til de rejselystne danskere. Ifølge rejsesøgemaskinen Momondo har der været en mærkbar stigning i antal søgninger til særligt Mexico og Chile på bare et år

Danskernes rejsevaner ændrer sig hele tiden, og det gælder ikke mindst de destinationer, vi vælger at besøge. Særligt Latinamerika har taget et mærkbart ryk op ad listen over danskernes drømmedestinationer. Det er også en af grundene til, at 3 nu tilføjer Mexico, Brasilien, Chile og Argentina til listen over lande 3Likehom lande, hvor danskerne nu kan roame uden afgift.

“Når vi udvider vores portefølje over lande, som man kan roame i uden afgift, så holder vi blandt andet øje med tendenserne i rejsebranchen. I løbet af det seneste år har vi oplevet en ny trend. Danskernes interesse for at rejse til Mexico, Brasilien, Chile og Argentina er taget til. Særligt Mexico står øverst på ønskelisten. Derfor tilføjer vi netop de lande til 3LikeHome, så danskerne kan få en helstøbt oplevelse og ikke føle sig begrænset af mobiltelefoni, siger David Elsass, der er privatkundedirektør i 3.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler

Dermed udvides 3LikeHome fra 53 til 57 lande, hvor data, sms, MMS, opkald til og fra danske og lokale numre ikke koster ekstra, når man befinder sig i et 3LikeHome-land.

Mexico hitter stort

Danskernes interesse for de latinamerikanske lande er til at tage at føle på. Det viser nye data fra den globale hotel- og rejsesøgemaskine Momondo. På bare et år er antal søgninger på flybilletter til Mexico steget hele 19 procent. Ser man på antal søgninger til Chile, så lyder stigningen på 11 procent.

“Det er en virkelig signifikant stigning på bare et år. Vi ser, at især Mexico er kommet på danskernes radar, og der er ikke noget at sige til det. Destinationen har meget af det, danskerne elsker i form af smukke strande og godt vejr, og så er priserne relativt lavere end på europæiske destinationer. Der er stadig ingen direkte rutefly fra Danmark, og flypriserne ligger lidt højere end til Nordamerika, men det ser altså ikke ud til at have afskrækket danskerne – vi regner tværtimod med, at interessen vil stige i løbet af det kommende år, forklarer Lasse Skole Hansen, der er presseansvarlig hos Momondo.

Se også:  Vild rekord på Roskilde: Festivalgæster havde gang i mobilerne som aldrig før
Fem minutter på Facebook – 4.000 kroner

De danskere, der havde tænkt sig, at rejsen skulle gå til Mexico, Brasilien, Argentina eller Chile, kan nu se frem til, at opholdet bliver lettere og billigere. Det er slut med at fare vild, fordi man kan få hjælp af GPS’en på telefonen, ligesom man ikke er afhængig af WiFi for at oploade billeder til Instagram. Man behøver ikke bekymre sig om ekstraregninger, hvis man glemmer at slå dataroaming fra, og det koster ikke ekstra at ringe, sende sms’er, modtage opkald eller bruge data. I de fire lande har det indtil i dag kostet 14 kr. i minuttet at modtage og foretage opkald og en megabyte har kostet 100 kr., hvilket svarer til, at fem minutter på Facebook løb op i 4.000 kr.

TAGS
3LikeHome
roaming
teleselskabet 3

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S