Home » Mobiltelefon » 3’s kunder får nu fri roaming i Thailand
3’s kunder får nu fri roaming i Thailand

3’s kunder får nu fri roaming i Thailand

Share

Teleselskabet 3 udvider sit populære koncept 3LikeHome, så kunderne kan bruge mobilen i Thailand til samme priser som i Danmark

For de mange danskere, som er godt i gang med at planlægge rejsen til Thailand, er det slut med at skulle bekymre sig om at opstøve wi-fi eller slukke mobilen, når flyet lander på drømmedestinationen. Fra i dag kan kunder hos 3 frit bruge mobilen til at dele sine ferieminder på de sociale medier, ringe hjem eller blive opdateret på de seneste nyheder hjemmefra uden at skulle bekymre sig om telefonregningen. 3 udvider nemlig konceptet 3LikeHome til også at omfatte den populære feriedestination Thailand.

Lytter til kunderne

Med udvidelsen af 3LikeHome kan 3 nu tilbyde sine kunder fri roaming i 53 lande, og hos 3 er man yderst stolte af endnu engang at tilføje endnu et populært rejsemål til listen.

Se også:  3 nedbryder grænserne for dataforbrug i EU

”Thailand er et af de lande, som vores kunder har efterspurgt længe, og derfor har det også været en stor prioritet for os at kunne forhandle denne aftale hjem. Vores ambition er at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere, og det betyder også, at vi rent faktisk lytter til vores kunders ønsker. Med Thailand på listen over lande, hvor man kan roame frit, giver vi vores kunder en endnu større frihed til at bruge mobilen rundt omkring i verden,” siger Morten Christiansen, CEO for 3.

Sæderne er fyldte

Thailand har længe været et af danskernes fortrukne oversøiske rejsemål, især om vinteren, når kulden og mørket trænger sig på. Epinions nye rejseanalyse ”Sådan Rejser Danskerne 2017”, viser da netop også, at Thailand er i danskernes top 3 over rejsedestinationer i vinterhalvåret. Hos Norwegian mærker man også den store interesse fra de danske rejsende, som hurtigt fylder sæderne ud ombord på flyet mod sol og varme.

Se også:  3 nedbryder grænserne for dataforbrug i EU

”Siden vi startede vores flyvninger mellem København og Bangkok i 2014, har vi mærket stor efterspørgsel fra danske rejsende. Thailand er et utroligt eftertragtet rejsemål, og de to ugentlige afgange vi har i vintersæsonen er stort set altid helt fyldte. Det er tydeligt, at danskerne værdsætter en billig og komfortabel rejse i topmoderne fly til en af verdens mest populære destinationer”, siger Norwegians danske kommunikationschef Daniel Kirchhoff.

 


TAGS
3LikeHome
abonnement
roaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S