Home » Printer » Test: 3Doodler 2.0
Test: 3Doodler 2.0

Test: 3Doodler 2.0

Share

3Doodler et sjovt legetøj, der i de rette hænder kan skabe flotte 3D-objekter.

Udviklingen indenfor 3D-print går hurtigt. Teknologien er ikke længere forbeholdt storindustrien, men kommer også ind i hjemmet, takket være billigere og mere brugervenlige printere.

Med 3Doodler er vi helt nede på hyggeniveau. Glem alt om avancerede 3D-modeller, du har designet i computeren. Her tegner du 3D frit i hånden. Doodler-pennen fyldes med printmateriale, der varmes op, så det flyder i en jævn strøm ud af spidsen. Det størkner næsten øjeblikkeligt igen, og dermed er det muligt at tegne figurer og bygge modeller, der bevæger sig op over bordet og ud i luften.

Præcisionen er selvsagt ikke den samme som med en god 3D-printer, men med lidt øvelse er det faktisk muligt at skabe flotte resultater. Som et supplement til en rigtig 3D-printer kan den også bruges, da du med Doodleren kan tilføje detaljer til dit 3D-print i hånden. Det er en fordel, hvis man kan tegne godt i forvejen. Vores grafiker på bladet fik med det samme nydelige 3D-tegninger ud af Doodleren, mens undertegnede ikke fik andet end kulørte fuglereder ud af den. Pennen kan både printe i ABS og PLA, to plastmaterialer med hver deres særlige egenskaber.

Se også:  Her kan små virksomheder selv printe reklamematerialer

Bedst gik det med ABS, da PLA har tendens til at størkne og blokere spidsen, så du er nødt til at åbne og rense pennen. En opgave man dog i det hele taget ikke kommer helt uden om, da smeltet plast bare er lidt noget griseri. Selvom man godt kunne være foruden dette arbejde, er 3Doodler et sjovt legetøj, der i de rette hænder kan skabe flotte 3D-objekter.  AOD17_Nyt_grej05

 


3Doodler 2.0
3

Resume

Pris: 899 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
3D printer
3Doodler
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S