Home » Bilen » 3D er for dyrt
3D er for dyrt

3D er for dyrt

Share

3D-billetterne sælger ikke så godt længere, sammenlignet med billetter til almindelige 2D-vsininger. Det kan tyde på, at den umiddelbare fascination er ved at aftage og at priserne er for høje

En 3D-billet er dyrere end en billet til an almindelig 2D-visning. Faktisk dobbelt så dyr, hvis du bor i USA, hvor du må betale 7,5 dollar for den sidste og 15 dollar for den første.

Det betyder, at du faktisk kan se to 2D-film, eller gå ud og få en pizza efter filmen, for samme pris som de samme penge du må betale for én 3D-film.

Det kan være grunden til at flere nu vælger 3D fra til fordel for de gode gamle to-dimensionelle billeder. Den sidste store 3G-blockbuster, Toy Story 3, trak således rekord mange mennesker i biografen, men færre valgte at se den i tre dimensioner sammenlignet med de seneste store 3D-film, Alice i Eventyrland og Shrek Forever After. Hvor 70 procent så Alice i Eventyrland i 3D, var tallet kun 60 procent for Toy Story 3.

Se også:  Professionel bærbar viser 3D – nu uden brug af briller

Den amerikanske analytiker Richard Greenfield mener således, at den umiddelbare fascination ved 3D er ved at aftage, og at publikum som allerede har fået stillet den første 3D-sult er begyndt at vælge 3D-oplevelser fra af økonomiske årsager.

Greenfield mener således at løsningen er lavere priser, særligt på familiefilm, så økonomien ikke længere bliver så afgørende en faktor, når man køber billet.


TAGS
3D
3D-film

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S