Test: 3D-print for den tålmodige

Test: 3D-print for den tålmodige

Share

Duplicator i3 er blandt de billigste 3D-printere, du kan opdrive. Men du må kæmpe en kamp for at klemme noget, der bare minder om et 3D-objekt, ud af den

3D-printere er ved at komme ned i priser, der er til at overkomme. For få tusind kroner kan du få en maskine, der kan forvandle computerens 3D-modeller til fysiske objekter.
Du må dog væbne dig med tålmodighed, hvis du går efter en helt billig 3D-printer, som Duplicator i3. Med denne printer får du ikke meget forærende. Inden du kan komme i gang med at printe, må du selv samle den. I kassen er de dele og det værktøj, du skal bruge, og der medfølger også en printet manual, som leder dig igennem proceduren.

Se også:  4DX: En forrygende rystetur i biografsædet

Det er ikke ligefrem en ukompliceret maskine, og derfor er det ret vigtigt, at informationerne leveres klart og præcist. Desværre er manualen sjusket skrevet, så man af og til kan være i tvivl om, hvad der skal gøres. Det lykkedes dog at få printeren samlet i løbet af en lille time.

Rå minimalisme
Der er noget tiltalende over printerens industrielle minimalisme. Enhver form for luksus er udeladt. Intet er gjort for at forskønne designet, og mekanikken står frit fremme, så du kan se maskinen arbejde og betragte dit 3D-objekt komme til live.

Del denne