360Fly 4K [TEST]: Skyd 360 graders video i knivskarp 4K

360Fly 4K [TEST]: Skyd 360 graders video i knivskarp 4K

Share

360Fly 4K optager din verden i 360 graders film og billeder, som du kan bevæge dig rundt i. Billedkvaliteten er god, og kameraet er nemt at bruge trods et stort udvalg af funktioner.

Sommetider er det, som kameraet ikke ser, det der faktisk er det mest interessante. En skiløber, der laver et vildt stunt bag dig, en krodille, der dukker op af sumpen under dig, en luftballon oppe i skyen.
Med 360Fly 4K får du det hele med, for kameraet filmer hele vejen rundt, så du kan se alt omkring dig, oppe, nede og til siderne.

Solidt design

Kameraet er udformet som en lille kugle med et diskret mønster af små kanter, der ikke blot ser dekorativt ud, men også gør at kameraet kan stilles i forskellige vinkler. Det er solidt designet og vandtæt ned til 10 meter.

Kameraet kan fint stå af sig selv, og det er muligt at skrue det på et hvilket som helst kamerastativ eller en tripod.
Den eneste knap på kameraet sidder på siden, og den tjener også som en indikator, der ved at blinke i forskellige farver, viser hvilken tilstand kameraet er i.

Se også:  Canon EOS 77D [TEST]: Brugervenligt kamera med professionel attitude
Nem opsætning

Opsætningen er relativ nem, selvom den både kræver aktivering via Bluetooth og Wi-Fi.
Fordelen ved denne umiddel-bart lidt overflødige dobbelthandling er, at du selv får mulighed for at indstille kodeord for kameraets Wi-Fi-forbindelse. Så kan du nemmere logge på med forskellige enheder. Og når først opsætningen er gjort én gang, kører du udelukkende via denne forbindelse.

Et af de bedste 360-graders kameraer, vi har haft i hænderne. Men pas på batterilevetiden.

Et af de bedste 360-graders kameraer, vi har haft i hænderne. Men pas på batterilevetiden.

Mange funktioner

Når du via din mobiltelefon har hul igennem til kameraet, får du adgang til alle indstillinger. Og dem er der faktisk en del af.
Udover muligheden for at optage i forskellige opløsninger og billedhastigheder (2880 x 2880 ved 24fps eller 30fps samt 1728 x 1728 ved 60 fps) kan man skyde timelapse-videoer med forskellige billedintervaller samt 16 MP stillbilleder med mulighed for burst på enten 3, 5 eller 8 billeder i sekundet. Dertil kommer standardbilledindstillinger som eksponering, kontrast, blænde og farvemætning.

Se også:  [TEST]: Fuldendt 360 graders univers fra Samsung

Fremfor at bruge begge sensorer til 360 graders videoer kan du vælge blot at bruge den ene til vidvinkelbilleder på 178°, som skydes i QHD (2560 x 1440 p).

Kameraet har også indbygget gps, så placering, højde og hastighed gemmes med dine billeddata.
Optagelse kan aktiveres fra din smartphone med et tryk på kameraets knap, eller du kan vælge, at den starter automatisk ved lyd eller bevægelse. Det sidste fungerer fint, det kan dog betale sig at indstille på sensitiviteten, så den ikke sætter igang ved den mindste lyd eller bevægelse.

Del denne