Home » AOD Pro » 360 graders sikkerhed bliver en nødvendighed
360 graders sikkerhed bliver en nødvendighed

360 graders sikkerhed bliver en nødvendighed

Share

Selv de helt store virksomheder er nu for alvor på vej op i skyen. Det var budskabet på årets VMworld i Europe i Barcelona – hvor man samtidig understregede, at det betyder helt nye krav til sikkerhed. Blandt andet i form af, at sikkerheden følger workloadet uanset, hvor det afvikles

”VMware er i dag et sikkerhedsfirma”. Så klart udtrykte direktør og lande-chef Lars-Bo Klausen sig, da Alt om DATA mødte ham under årets VMworld i Barcelona – og det mener han for så vidt ikke, der er noget mærkeligt i. For firmaet, der er i stand til at binde hvad som helst sammen på hvilken som helst it-platform, er det en helt naturlig udvikling.

Kunderne stiller nemlig stadig større krav om en fleksibel infrastruktur og i takt med, at stadig flere Internet of Things-enheder tages i brug, lige som 5G er på vej med myriader af nye end-points til følge, bliver sikkerhed af stadig større betydning for virksomhederne.

På WMworld fortalte CEO Pat Gelsinger, at markedet bugner af sikkerhedsløsninger, men at der er tale om et fragmenteret marked, hvor hverken løsninger eller leverandører snakker sammen.

Se også:  Pas på Ukraine-indsamlinger på det mørke internet – de kan være svindel

Det har VMware nu gjort noget ved, idet man med konceptet Intrinsic Security kan sikre kundernes infrastruktur effektivt på tværs af al hardware og al software. Det giver blandt andet mulighed for at arbej-de med distribuerede firewalls og dermed flytte sikkerheden ud lige præcis dér, hvor workloadet er.

Alt sammen ud fra konceptet ”Build, Manage, Run, Protect”, så al sikkerhed fra VMware er altså softwarebaseret og kan dermed skaleres efter behov.

Ultimativ anvendelse af skyen

”At kunne tilbyde dette helt nye syn på sikkerhed er essentielt i en tid, hvor lysten til at anvende cloud for alvor er kommet, og hvor brugerne i stadig højere grad går efter multicloudløsninger. Vi fungerer som det mellemlag, der kan binde alt sammen, og vi giver blandt andet mulighed for, at virksomhedernes apps helt transparent kan flyttes fra en sky til en anden, f.eks. fra AWS til IBM eller Azure.

Det giver kunderne høj grad af fleksibilitet, men det gør det også sværere både at gennemskue sikkerheden samt ikke mindst sikre sig, at den altid er toptunet. Derfor er det så vigtigt, at sikkerheden flyttes derud, hvor workloadet er”, siger Lars-Bo Klausen.

Se også:  Det mørke internet er slet ikke så mørkt – men en velsmurt handelsplatform for kriminelle

Netop med henblik på at styrke sikkerheden købte VMware i september firmaet Carbon Black, der skal danne fundamentet for en ny forretningsenhed netop med fokus på sikkerhed, og Dell, der i dag ejer størstedelen af VMware, har ligeledes besluttet at lægge løsningerne fra Carbon Black på deres laptops, lige som de kommer til at indgå i VMwares NSX netværksteknologi.

Med opkøbet lancerer VMware altså Intrinsic Security, der vel nærmest kan oversættes som integreret sikkerhed, hvilket jo så rent faktisk også er tilfældet. Målgruppen er det, man kalder for The Modern Distributed Enterprise, hvilket vil sige virksomheder, der fuldt ud har taget skyen til sig.

Fuld sikkerhed hele vejen rundt

Med det nye fokus tænker VMware sikkerhed ind overalt og i alt, men lægger ligeledes vægt på at gøre det på en konstruktiv måde således, at virksomhederne ikke skal bruge tid på at jagte spøgelser.

1 2 3 4Næste

TAGS
sikkerhed
Virksomheds sikkerhed
VMworld

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S