Home » Spil » eSportligaen og YouSee vil gøre eSporten folkelig
eSportligaen og YouSee vil gøre eSporten folkelig

eSportligaen og YouSee vil gøre eSporten folkelig

Share

Danmarks officielle eSportliga og Danmarks største tv- og bredbåndsudbyder kan i dag offentliggøre en historisk seksårig partnerskabsaftale, som skal accelerere udbredelsen af eSporten i Danmark. Målet er, at 50.000 danskere skal konkurrere i eSportligaen i 2020

Hvis du er en af de 500.000 danskere, som jævnligt spiller computer, eller en af de stadig flere som dyrker eSport i forening, klub, skole eller på arbejdspladsen, er der gode tider på vej. Danmarks officielle eSportliga, eSportligaen, og YouSee har indgået en omfattende og unik partnerskabsaftale, som fremover vil gøre det langt lettere for helt almindelige danskere at dyrke og følge eSport.

Målet med samarbejdet er, at 50.000 danskere skal konkurrere i eSportligaen i 2020. Aftalen mellem eSportligaen og YouSee vil blandt meget andet understøtte det igangværende arbejde med at få eSporten anerkendt som sportsgren og sikre, at interesserede danskere om kort tid også vil kunne se eSport-kampe og følge deres favorithold på YouSee’s tv-kanaler.

Se også:  PlayStation 5 er ude i Danmark - men held og lykke med at købe den

”Vi er utrolig stolte og glade over den aftale, som vi har indgået med YouSee. Aftalen giver os blandt andet mulighed for at gøre eSportligaen til en del af YouSee’s mange digitale platforme og tilfører derudover betydelige ressourcer til driften af ligaen. Med YouSee vil vi bedre kunne udbrede organiseret eSport til mange flere danskere og gøre eSportligaen i stand til at blive samlingsstedet for alle dem, der aktivt spiller computer. eSporten bliver en af fremtidens førende sportsgrene, og med samarbejdet med YouSee har eSportligaen forudsætningerne for at blive det helt naturlige omdrejningspunkt,” siger Jens Christian Ringdal, ligaansvarlig for eSportligaen.

Hos YouSee er man også begejstrede for det langsigtede samarbejde med eSportligaen.”Vi vil gerne være med til at udbrede eSporten og give de danskere, der på nuværende tidspunkt dyrker sporten, samme muligheder som alle andre sportsudøvere. Jeg forestiller mig, at eSport kan blive lige så folkelig som fodbold og håndbold, og det er den rejse, vi er vildt begejstrede for nu at påbegynde i samarbejde med eSportligaen. Danmark er et foreningsland, og sammen med eSportsligaen vil vi gerne flytte eSporten fra værelset hjemme i privaten til foreningen og sikre gode spiloplevelser i organiserede fællesskaber og sammen med andre, ligesom vi kender fra andre sportsgrene,” siger Carsten Elmose, marketingdirektør i YouSee.Drømmen er, at eSport bliver en olympisk disciplin, og at Danmark får medaljer med hjem fra OL i 2024.

Se også:  B&O satser stort på gaming: Indgår samarbejde med elite-holdet Astralis

TAGS
esport
Gaming
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S