Optoma HD27 [Test]: Blæs spillet op i storformat

Optoma HD27 [Test]: Blæs spillet op i storformat

Share

Der er mange gamingskærme på markedet, og de går helt op til kæmpeskærme, der koster over 10.000 kroner. Men hvad med at blæse spillet op på væggen for en ny totaloplevelse?

Det er faktisk noget af en oplevelse at se, hvorledes ens computerspil folder sig ud på det store lærred. Et spil som Civilization gør sig eksempelvis ret godt, når det kommer op på væggen.

Vi har som en del af testen også set film på gamingprojektorerne, så stor kompetenceforskel er der heller ikke mellem de forskellige segmenter.Bedømmelsen af projektorerne baserer dog overordnet på, hvorledes projektorerne udfylder den rolle, som de er tiltænkt at skulle udfylde. Hvad skal man så lægge vægt på, når man skal købe en gamingprojektor? Interessant nok så er de tre gamingprojektorer ret så kompakte, og de er med andre ord egnede til at tage med sig rundt, som man ville tage sin skærm med til en stationær computer.

Se også:  Billig 4K-projektor fra BenQ

Ud over det, så er et højt kontrastniveau lige så vigtigt for gamingprojektorer, som det er for Home Cinema-projektorer.
I forbindelse med gaming kan Input lag potentielt være et issue, så vær opmærksom på det. 

Optoma HD27

Del denne