Acer Switch Alpha 12 [Test]: Stærkt alternativ til Surface

Acer Switch Alpha 12 [Test]: Stærkt alternativ til Surface

Share

Acer Switch Alpha 12 er et gennemført og velskabt alternativ til Surface Pro med en væsentligt mere overkommelig pris

Surface Pro er blevet et hit, og det er forståeligt nok, for det er glimrende 2-i-1-maskiner, der fungerer godt både som bærbar og tablet. Men de er hundedyre. Med Swift Alpha 12 har Acer skabt et stærkt alternativ til billigere penge.

Intet nyt under solen

Præcis som Surface Pro er der tale om en 12” Windows-tablet med QHD-skærm, indbygget stander til at stille den oprejst samt tilhørende følgende pen, mulighed for tastatur og Intel Core-processorer til at drive maskineriet. Der er således ikke tænkt nye tanker med Swift Alpha 12, omend standeren på bagsiden har lidt anderledes design, til gengæld er der heller ikke sat en finger forkert.

Se også:  Lenovo Yoga 910-13IKB [TEST]: Godt kram til næsten alle formål
Høj kvalitet

Swift Alpha 12 er en anelse tungere end Surface Pro, men en virkelig velkonstrueret maskine, der takket være stærkt aluminiumsdesign klarer livet på farten uden problemer.

Tastaturet klikker sig nemt på, er behageligt at skrive på og beskytter skærmen godt. Den medfølgende pen er der heller ikke noget at sætte på, selvom den ikke er helt så tæt integreret i oplevelsen som på Surface.

To USB Type-C-porte er hvad du får af tilkoblingsmuligheder, men det rækker nu også ret langt, og dertil er der også en kortlæser til microSD-kort.

Kræfter til det meste

Del denne