Home » Bærbar computer » Acer Spin 7 [TEST]: Ultralet hybrid
Acer Spin 7 [TEST]: Ultralet hybrid

Acer Spin 7 [TEST]: Ultralet hybrid

Share

For ikke lang tid siden ville en 14″ flipbar bærbar, der er lidt under 11 mm tyk, være ren utopi. At det samtidig er en af de letteste bærbare her i testen, er intet mindre end imponerende.

Acer Spin 7 er testens tyndeste deltager, det er samtidig den billigste og svageste, når man kigger på den anvendte hardware. Det lyder måske ikke som den klassiske vej til succes, men der er tale om en virkelig vellykket enhed. Spin 7 er utroligt skarpt skåret, både når det gælder tykkelsen af aluminiumskabinettet, samt designet der på en og samme tid fremstår enkelt og kraftfuldt. Kvalitetsfornemmelsen er i øvrigt også virkelig overbevisende.

Se også:  HP Envy 15 [TEST]: Luksusmaskine med et vægtproblem

Kabinettet har samme tykkelse fortil som bagtil. Når computeren klappes sammen, står man med testens tyndeste enhed, der uomstrideligt besidder en selvbevidst elegance. Når det kan lade sig gøre, er det fordi, Spin 7 som eneste deltager benytter sig af en Intel Core i7-7Y75 processor.

Alt er ikke barberet ned til det rene eksitensminimum. Der er således to USB Type C-porte, hvilket ikke er en selvfølge.

Alt er ikke barberet ned til det rene eksistensminimum. Der er således to USB Type C-porte, hvilket ikke er en selvfølge.

Resultatet er en “ægte” ultra-mobil bærbar.

Forstået på den måde, at sammenlignet med konkurrenterne her i testen, så er den tydeligt svagere, når man ser på de rå målinger. I hverdagsbrug til lettere opgaver, og sågar moderat krævende opgaver, føles den absolut tilstrækkelig.

Hvis behovet kun er til lettere opgaver, som det ofte kan være tilfældet, så kan det være lige den rette bærbare. Den er til at købe for penge, kvalitets-mæssigt fejler den bestemt ikke noget, og de to USB-porte er en fin ting, så slipper man for at rende rundt med adaptere.

Spin 7 har en styrke sammenlignet med næsten alle de andre deltagere. Den er nemlig meget tyst i brug, hvilket falder tilbage på valget af processor.

Se også:  Samsung Galaxy Book Ion 13 [TEST]: Mobilvenlig bærbar

Den 14″ store touchskærm er klar og har et godt billede med meget fin farvegengivelse, den er dog ikke testens lysstærkeste. Touchbetjening er også her god, vi er også glade for den indbyggede clickpad, der er velbygget og med fin funktionalitet.
Tasterne er ikke store, mellemrummet fint og vandringen er tilpas lang med en fin feedback. God batterilevetid, ikke sublim.

Det enkle, ligefremme design fungerer også glimrende, når den bærbare anvendes i forskellige positioner som her i telt-modus.

Det enkle, ligefremme design fungerer også glimrende, når den bærbare anvendes i forskellige positioner som her i telt-modus.

Nøgletal

Skærmstørrelse: 14,0” Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel Grafikkort: Intel HD Graphics 615 Processor: Intel Core i7-7Y75 Ram: 8 GB ddr3 1600 MHz Drev: 256 GB ssd SATA 3.0 Gb/s Tilslutninger: 2x USB Type C (3.1), 1x kombistik audio/headset

Se også:  Lenovo Thinkpad X1 Nano [TEST]: Letvægter med solide kræfter


Acer Spin 7
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
4

Acer Spin 7

Ikke den stærkeste her i feltet, men virkeligt godt matchet til det tænkte brugsscenarie. Kabinettet er meget tyndt, men kvalitetsmæsssigt fuldstændig overbevisende. Elegant flipbar bærbar med god skærm, god brugeroplevelse, er tilmed stiille.

Pris: 10.399 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
acer spin 7
Bærbar
pc
ultralette bærbare

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S